Indul a város két legnagyobb szállodája

2013.04.18/Startolnak a Danubius füredi szállodái. A 389 szobás Annabella és a 349 szobás Marina a város két legnagyobb szállodája, együtt Füred éves idegenforgalmi adóbevételének jelentős százalékát adják. Az előfoglalások alapján a tavalyinál jobb szezonra számít az igazgató.

 

Az Annabella már kinyitott, egy hét múlva, április 25-én nyit a Danubius lánc másik tagja, a Marina is. Az előfoglalások biztatóak, a tavalyi jó szezonhoz képest is több vendég várható a hotelekben. Az Annabellában 64 szobát újítottak fel teljesen és korszerűsítették a konyhát, a szolgáltatások terén pedig bővítették az étlapot, a ezentúl nagyobb hangsúlyt fektetnek az egészséges táplálkozásra.

- Évek óta sikerrel működik az előfoglalási rendszerünk. Január és április között húsz százalék kedvezménnyel foglalható nálunk szállás akár a főszezonra is, amivel sokan élnek, éves szinten mintegy huszonötezer szobaéjszakát jelent ez. Egy-egy füredi programhoz köthető csomagokat is kínálunk, így például a Hal és Borünnep vagy a Reformkori hétvégére szinte már most nincs szabad kapacitásunk. A tavalyinál is eredményesebb évre számítok, persze ehhez az is kell, hogy a főszezonban jó legyen az idő. Közel negyvenmillió forintot költöttünk a két szálloda fejlesztésére. Az a cél, hogy az Annabella még az idén háromcsillagos superior minősítést kapjon, amire a fejlesztések révén minden esélyünk megvan, hiszen a szolgáltatásaink megfelelnek ennek. Valamennyi régi, elavultabb szobát felújítottuk, ami egyértelmű minőségi változást jelent - válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Vászolyi Judit, szállodaigazgató, aki elmondta: a két szállodában összesen száznyolcvan, zömében füredi dolgozó igyekszik majd kiszolgálni a vendégeket.

Idén negyvenöt éves jubileumát ünneplő Annabella vendégkörét 65 százalékban a külföldi, elsősorban Németországból, Hollandiából, Belgiumból és Oroszországból érkező turisták teszik ki, míg a Marinában fele-fele arányban vannak a belföldi illetve külföldi vendégek. Mindkét szállodában gyakoriak a csoportok, az Annabella például mindjárt telt házzal nyitott, hiszen az Életet az éveknek nyugdíjas amatőr művészeti fesztivál 1200 résztvevője kapott itt szállást. (Képünkön Vászolyi Judit a rendezvény megnyitóján köszönti a vendégeket.)

Az Annabellában 389 szoba mellett több légkondicionálóval, mini bárral ellátott lakosztály várja a vendégeket, továbbra is igényelhetők az összenyitható szobák. Nyitott és fedett úszómedence, szauna és masszázs áll a vendégek rendelkezésére, a saját balatoni strandon pedig különböző sportolási lehetőségek várják a vendégeket.

A Marinában idén is folytatódik, a városban egyedüliként bevezetett és igen sikeres all inclusive program. Itt is korszerűsítették a konyhát és az igényekhez igazodva kialakítottak negyven családi szobát.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

PROGRAMOK
2017-06-24 11.30

Gyerek portrék a 17. századtól napjainkig.

2017-06-24 16.00

Indiai kulturális fesztivál.

2017-06-24 20.00

Máglyagyújtás.

IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS


22℃
23.5℃
9 km/h
 
Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Napi menü Füreden

Hirdetés

Kép galéria
Videó galéria
Koloska-völgy
Vasarely kiállítás
Anna-bál 2016
Agora
Tagore 2 2017.06.23/
Fér még konténer a sétányra , Láttam ma is hoztak párat nem elég a 30 db...Szerintem zárják le a sétány másik felét is a turizmusnak lassan annyi a parton. Meg ...
Dörögd 2017.06.23/
Én azt látom, hogy a Füred tévé honlapja full modern lett. Nem tudom észrevették-e de HD minőségben jelennek meg a videók. Ez fejlesztés. Persze elsőre furcsa, ...
füred tv honlapja 2017.06.22/
Nekünk nagyon tetszik a Füred tv új honlapja. A videók szuper minőségűek, az egész nagyon modern és igényes. Gratulálok!