Indul a város két legnagyobb szállodája

2013.04.18/Startolnak a Danubius füredi szállodái. A 389 szobás Annabella és a 349 szobás Marina a város két legnagyobb szállodája, együtt Füred éves idegenforgalmi adóbevételének jelentős százalékát adják. Az előfoglalások alapján a tavalyinál jobb szezonra számít az igazgató.

 

Az Annabella már kinyitott, egy hét múlva, április 25-én nyit a Danubius lánc másik tagja, a Marina is. Az előfoglalások biztatóak, a tavalyi jó szezonhoz képest is több vendég várható a hotelekben. Az Annabellában 64 szobát újítottak fel teljesen és korszerűsítették a konyhát, a szolgáltatások terén pedig bővítették az étlapot, a ezentúl nagyobb hangsúlyt fektetnek az egészséges táplálkozásra.

- Évek óta sikerrel működik az előfoglalási rendszerünk. Január és április között húsz százalék kedvezménnyel foglalható nálunk szállás akár a főszezonra is, amivel sokan élnek, éves szinten mintegy huszonötezer szobaéjszakát jelent ez. Egy-egy füredi programhoz köthető csomagokat is kínálunk, így például a Hal és Borünnep vagy a Reformkori hétvégére szinte már most nincs szabad kapacitásunk. A tavalyinál is eredményesebb évre számítok, persze ehhez az is kell, hogy a főszezonban jó legyen az idő. Közel negyvenmillió forintot költöttünk a két szálloda fejlesztésére. Az a cél, hogy az Annabella még az idén háromcsillagos superior minősítést kapjon, amire a fejlesztések révén minden esélyünk megvan, hiszen a szolgáltatásaink megfelelnek ennek. Valamennyi régi, elavultabb szobát felújítottuk, ami egyértelmű minőségi változást jelent - válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Vászolyi Judit, szállodaigazgató, aki elmondta: a két szállodában összesen száznyolcvan, zömében füredi dolgozó igyekszik majd kiszolgálni a vendégeket.

Idén negyvenöt éves jubileumát ünneplő Annabella vendégkörét 65 százalékban a külföldi, elsősorban Németországból, Hollandiából, Belgiumból és Oroszországból érkező turisták teszik ki, míg a Marinában fele-fele arányban vannak a belföldi illetve külföldi vendégek. Mindkét szállodában gyakoriak a csoportok, az Annabella például mindjárt telt házzal nyitott, hiszen az Életet az éveknek nyugdíjas amatőr művészeti fesztivál 1200 résztvevője kapott itt szállást. (Képünkön Vászolyi Judit a rendezvény megnyitóján köszönti a vendégeket.)

Az Annabellában 389 szoba mellett több légkondicionálóval, mini bárral ellátott lakosztály várja a vendégeket, továbbra is igényelhetők az összenyitható szobák. Nyitott és fedett úszómedence, szauna és masszázs áll a vendégek rendelkezésére, a saját balatoni strandon pedig különböző sportolási lehetőségek várják a vendégeket.

A Marinában idén is folytatódik, a városban egyedüliként bevezetett és igen sikeres all inclusive program. Itt is korszerűsítették a konyhát és az igényekhez igazodva kialakítottak negyven családi szobát.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

PROGRAMOK
2017-10-23 10.00

Emlékezés az 1956-os forradalomra.

2017-10-25 17.00

Közönségtalálkozó.

2017-10-28 20.00

Retro slágerek, jelmezverseny.

2017-10-29 18.00

Szabad zene.

IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS


16℃
7.2℃
9 km/h
 
Napi menü Füreden

Hirdetés

Hirdetés

Agora
Tábla a sétányon 2017.10.23/
Több napig gondolkodtam a dolgon, aztán úgy döntöttem, ezt talán nem tekintik majd függelemsértésnek. Ha mégis, akkor tévedtem. Végül is csak magamat hibáztatha...
Galócának 2017.10.22/
Kérem pontosítsa melyik üzletről van szó! Az hogy "Jókai úti kereszteződés" nem valami pontos, mivel kettő ilyen is van. Egy a lámpás kereszteződésnél...
akció! 2017.10.19/
A Jókai út kereszteződésében lévő Coop vegyesbolt fantasztikus akcióját ajánlanám a vásárlók, illetve a hatóság figyelmébe: az október 1-jén lejárt chipsek ma, ...