Megújult a Brada Faloda

2017.08.09/Teljesen megújított belső térrel várja a szezonban a vendégeket a város legnépszerűbb étkezdéje, a Brada Faloda. Minőségi ételek, nagy választék és ételkihordás.

A Silver Bevásárló Központban (Arácsi út 16.) található családias hangulatú étkezde immár hat éve működik. Bőséges étlapjukkal, a többféle ízlést kielégítő, időről-időre megújuló választékkal a fürediek, és az idelátogatók kedvencévé váltak.

Naponta harminc féle ételből lehet választani, találnak kedvükre valót a vegetáriánusok, a paleo étrendet követők, a lisztérzékenyek és a diétázók is. A saláták, levesek, húsételek, tészták mellett rendszeresen lehet kapni cukormentes süteményeket is.

- Megújítottuk az étkezde belső terét és a pultot is. A vendégek visszajelzése alapján jól sikerült a változtatás, aminek a révén bővült a helykínálat. Szükség is volt erre, mert naponta 500-600 vendégek szolgálunk ki helyben viszonylag rövid idő alatt. Meggyőződésem, hogy mindig kell újítani, variálni, frissíteni az ételkínálatot is, most is ezt tettük. Igazodva az igényekhez az ételek több mint hatvan százaléka már gluténmentes, ahol csak lehet, mellőzzük a cukrot, és újszerű eljárással sűrítünk. Gyorsétterem vagyunk, de külön odafigyelek rá, hogy naponta minimum harmincféle ételből lehessen választani. Abban hiszek, hogyha hosszútávon minőségi szolgáltatást adunk, valóban odafigyelünk a vendégek igényeire, akkor az mindenképpen kamatozik. Jót kell adni és akkor szeretni fognak minket is és az ételeinket is - mondja Rummelné Bubrik Judit mesterszakács, a Brada Faloda üzletvezetője, aki előszeretettel próbál ki új recepteket, süteményeket, amik beválnak, azokat pedig felveszi a repertoárba.

Az ételkiszállítás is rendkívül népszerű, nagy az igény rá, idősek, kismamák, munkahelyen ücsörgők, családosak egyaránt élnek a lehetőséggel, de egyre több táborozást vállaló is él a lehetőséggel. Akárcsak az étkezdében, a házhoz szállításnál is a legfontosabb szempont, hogy szállodai szintű, minőségi, mindig friss ételeket készítsünk – teszi hozzá Rummel Ferenc szakács, a Brada Faloda üzletvezetője.

A gyorsétterem hétköznapokon 11-16 óra, szombaton pedig 11-15 óra között van nyitva, vasárnap szünnap.

A déli kiszállítást minden héten hétfőtől-szombatig 9 és 13.30 között lehet megrendelni a +36 30 394-0413 telefonszámon. A teljes étlapról szabad a választás, vagyis a paleo, a glutén mentes, a zsírszegény és reformkonyhai ételeket is lehet kérni. A kínálat továbbra is közvetlenül elérhető innen a honlap címoldaláról illetve hozzáférhető az étkezde honlapjáról.

A Brada Faloda továbbra is vállalja torták, pogácsák, hidegtálak előrendelését, ételkészítést rendezvényekre, állófogadásokra valamint születésnapokra.

(X)

PROGRAMOK
2017-11-20 18.00

Maróth Miklós előadása.

2017-11-29 18.30

A Bem Emlékkórus jótékonysági estje.

2017-12-09 17.00

A Magyar Táncművészeti Egyetem előadása.

2017-12-19 19.00

55 éves a legendás zenekar.

IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS


7℃
5.7℃
6 km/h
 
Napi menü Füreden

Hirdetés

Hirdetés

Agora
Karitásznak 2017.11.20/
Ön a könnyezés mellett mit a rászorulókért?
Józsinak 2017.11.19/
Kedves Józsi,abszolút egyetértek!Ennél már csak az rosszabb,amit külföldön tapasztaltam,hogy egyes áruházakban szupermarketekben,még karácsonyi dallamokkal is a...
józsi 2017.11.18/
Nem tudom, ki hogy van vele, de én valami egészen beteg és elferdült dolognak tartom, hogy már november 19-én este csengettyűs-fenyőgallyas karácsonyi fények vi...