Oldal kiválasztása

Szépség fegyverrel

Szerző: | 2010-12-11.

Korábban a Nyugat királynőjévé választották, most novemberben pedig az első Miss Gun-on azaz a fegyveres lányok szépségversenyén lett második. Aerobikozik, ha kell lőgyakorlatra jár. Törékeny alkat, határozott elképzelésekkel. Varga Nikoletta a füredi rendőr-kapitányságon őrmester.

Reggelente egy-másfél órát készül, amiben, mint mondja, nincs semmi rendkívüli. Rendszeresen aerobikozik, odafigyel a külsejére, de nem izgulja túl a dolgot. Állítása szerint a szépségversenyeken egyfajta szerepet játszik, az a nő, ott a színpadon, igazából nem ő, nem is kell, hogy az legyen. Többszöri unszolásra is csak annyit hajlandó mondani: tudja, ezek mustrák, de hazudik az a nő, akinek az ilyen elismerések nem fontosak.

Egyenruhában nagy mosollyal fogad. Törékeny alkat, hangja, főleg a kék rendőri nyakkendő fölül egyenesen kislányosnak hat, fotós kollégám szerint Mazsolát idéző. Mondja bizony ebből voltak gondjai, amikor még járőrözött, a többség, főleg persze a férfiak viccelődve, túl lazán viszonyultak hozzá, nehezen tudatosult bennük, hogy rendőri intézkedésben vesznek részt. – Annak ellenére, hogy ma már a rendőrség állományában nem ritka a női dolgozó, nehezebb nőként érvényesülni. A hangom se túl mély és meggyőző ugye, ezért aztán sokan viccelődve igyekeztek felvenni velem a kapcsolatot. Nem volt mit tenni, az átlagosnál határozottabb és szigorúbb fellépést kellett mutatnom, hogy érzékeljék, mégiscsak egy munkáját végző rendőrrel van dolguk – így Varga Nikoletta, aki azonban már lassan egy éve felhagyott a járőrözéssel, a kapitányságon irodai munkát végez.

A fotózásnál kérés nélkül azonnal pózol. Csípőjét hangsúlyozva kissé oldalra fordul, lábait keresztbe teszi, kezét csípőre vágja és jön a begyakorolt széles mosoly. Láthatóan nincs ellenére a fotózás, a kapitányság székekkel zsúfolt tárgyalójában zökkenőmentesen lényegül át a szépségét bátran megmutató nővé. – Ez úgy jön magától, ha van benned némi exibicionizmus, akkor könnyen megy – jegyzi meg somolyogva.

Egy rendőrségi portálon látta meg az első Miss Gun kiírását, amelyre azonnal eldöntötte, hogy jelentkezik. A verseny célja az volt, hogy népszerűsítse a fegyveres hivatást és a fegyveres sportágakat, emelje azok presztízsét, sőt nem titkoltan, hogy a gyengébbik nem számára vonzóbbá tegye a fegyveres testületeket. A fővárosban rendezett versenyen börtönőrök, vám és pénzügyőrök és sportlövő társaságában, egyenruhában illetve estélyiben mutatta meg bájait a füredi rendőrnő. – A Nyugat királynője választáson fürdőruhás felvonulás is volt, azzal sem volt semmi bajom, igaz tovább nem mennék, egy szolid, csak sejtető erotikus fotózást sem vállalnék el, ez ellentétes lenne a hivatásommal. Amikor megmutatom magam egy versenyen egy szerepet játszom. A kedvesem például amikor meglátta a Miss Gun versenyen készült fényképeimet, azt mondta, nem ismeri ezt az arcomat. Szerintem ez így rendben is van. Ez egy fellépés, egy mustra, kár lenne tagadni, ehhez kell alkalmazkodni. Egy esetleges elismerés azonban növeli az ember önbizalmát. Ez fontos visszajelzés, hazudik az a nő, aki ezt nem ismeri el – magyarázza.

Varga Nikoletta huszonöt éves. Nem tagadja, szeret tetszeni a férfiaknak, igaz tartós párkapcsolatban él. Halkan megjegyzi, nem tudja elképzelni, hogy rendőrrel kösse össze az életét, mert az így együtt már sok lenne. Eredetileg szombathelyi, de közel egy éve dolgozik a füredi kapitányságon, már itt érzi otthon magát. A pályát egyébként családi indíttatásra választotta, nyomozóként dolgozó édesapja gyerekként sokszor bevitte magával a rendőrkapitányságra, innen indult minden.– A családban többen dolgoztak a rendvédelmi szerveknél. Nem is volt ez bennem kérdés, valahogy egyértelmű volt, hogy ezt a hivatást választom. Tetszett a hangulat, a légkör, amibe apukám révén már elég korán belekóstolhattam. Meg aztán ez egy biztos pálya, van lehetőség a fejlődésre, az előmenetelre. Most tervezem a főiskola elvégzését, szeretnék előrébb jutni a szakmámban – vélekedett Nikoletta, aki kérdésünkre egy határozott mosoly kíséretében hozzá tette: nem kizárt, hogy a jövőben is felbukkan még egy-két szépségversenyen. – Felszabadítanak az ilyen helyzetek, a megmérettetéssel járó stresszt jól tűröm, a legjobbat hozza ki belőlem.

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Meseautó

2024-04-06. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Musical.

Arács Napja

2024-04-06. 11.00 Arácsi Népház

Az értékek nyomában Arácson.

< 2021 >
Augusztus

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004