Oldal kiválasztása

Mégis kinyithat a Sundance Park?

Szerző: | 2011-05-05.

Van rá esély, hogy idén júniusban mégis kinyithat a Sundance Park. Az önkormányzat tárgyalásokat folytat a szórakoztató központ üzemeltetésére létrehozott új cég vezetésével. Ha a képviselő-testület megszavazza a társaság programtervezetét, akkor létrejöhet a megállapodás.

 

– Folyamatosan tárgyalunk, megegyezésről azonban egyelőre szó sincs. Várjuk a cég programtervezetét, amelyről majd a testületnek kell döntenie. Az önkormányzat nyitott az együttműködésre. Van abban ráció, hogy a szezonban újra működjön a park, akár még nagyobb koncerteket is el tudok itt képzelni, de előre szeretnénk tudni, mi és miként zajlana majd a centrumban. A legfontosabb szempontjaink, hogy a park működése ne zavarja a környezetet, az ott zajló szórakozás kulturált legyen, hajnalban és reggel ne ténferegjenek ittas fiatalok a városban illetve az is szempont, hogy az új üzemeltető hozza helyzetbe a helyi vállalkozókat – válaszolta érdeklődésünkre a polgármester.
Dr. Bóka István
hozzá tette: nem változott a véleménye, hosszú távon más funkciót képzel el a területen, az önkormányzat igyekszik kivásárolni a jelenlegi tulajdonosokat, annak érdekében, hogy három-öt éven belül új funkciót kaphasson a mintegy négyhektáros ingatlan.

A park jelentős felújításra szorul, amit a cégbíróságnál május 4-én, szerdán bejegyzett új üzemeltető cég már el is kezdett – nyilatkozta az MTI-nek Zámbó Attila, az S.D. Park Üzemeltető Kft. társtulajdonosa, aki egyben a park egyik szórakozóhelyének bérlője is.

A zenés klubokkal rendelkező komplexum korábbi üzemeltetője, a Sundance Park Kft. jelenleg felszámolás alatt áll. Serényi Gábor, a kft. ügyvezetője elmondta, nem sikerült megegyezniük az önkormányzattal, így visszalépett a további üzemeltetéstől. Hozzátette: a cég névhasználatának a jogát, a weblapját és domain nevét, illetve az üzemeltetéssel összefüggő egyéb szellemi tulajdonjogokat átadták az új üzemeltetőnek, az S.D. Park Üzemeltető Kft.-nek – áll az MTI közleményében.

A cégbíróság adatai szerint a felszámolási eljárás még tavaly decemberben indult. A balatonfüredi földhivatal adatai szerint a 2005-ben még Annagora Park néven megnyitott létesítmény közel négyhektáros területén 136 különálló ingatlan szerepel összesen 46 épületben. A tulajdonosok köre változó: mindössze húsz magánszemély szerepel a többségi tulajdonos Masped csoport érdekeltségébe tartozó Annagora Market Kft. mellett.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2019 >
szeptember 02 - szeptember 08
  • 02
    Nincsenek események
  • 03
    Nincsenek események
  • 04
    Nincsenek események
  • 05
    Nincsenek események
  • 06

    Quasimodo Költőverseny

    18:00 -20:00
    2019.09.06-2019.09.08
    Balatonfüred, Tagore sétány
    Balatonfüred, Tagore sétány

    Irodalom, zene, költők versenye.

  • 07

    Laser Európa Kupa

    10:00 -20:00
    2019.09.07-2019.09.08
    Balatonfüred, Vitorlás tér
    Balatonfüred, Vitorlás tér

    Vitorlásverseny.

  • 08
    Nincsenek események

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004