A legkedveltebb nyaralóhely

A megyei napilap nyári idegenforgalmi felmérése alapján, a megkérdezett belföldi és külföldi nyaralók véleménye szerint, idén is Füred bizonyult a legkedveltebb nyaralóhelynek a tó északi partján. A tíz kategória felében a város végzett az élen, így megismételte tavalyi győzelmét.

 

Balatonfüred a válaszadók szerint a vendégszeretet, a vendéglőkben történő kiszolgálás, a szálláshelyek minősége, a kirándulási lehetőségek, valamint a sport és kulturális programok területén egyaránt megelőzi a többi települést, ugyanakkor a parkolási lehetőségeket illetően az első háromba sem került be. A város a megkérdezett belföldi illetve a külföldi vendégek között is a legtöbb elismerést kapta, így meggyőző fölénnyel lett az első megelőzve Alsóörs, Tihany és Csopak településeket.

A Napló több mint egy évtizedes múltra visszatekintő felmérésében a Balatonnál nyaraló vendégeket kérdezik arról, hol a legjobb nyaralni a tónál. A véletlenszerűen kiválasztott ötven magyar és húsz külföldi vendég véleményét összesítették, akik tíz szempont alapján pontozhatták az alábbi tíz települést: Alsóörs, Badacsonytomaj, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Balatonkenese, Csopak, Révfülöp, Szigliget, Tihany és Zánka.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.