Oldal kiválasztása

Legyél füredi kézis!

Szerző: | 2012-01-03.

A Balatonfüredi KSE férfi kézilabda csapata kiválasztót rendez. Aki olyan kiváló kézilabdázók, mint Szathmári János, Pásztor István vagy Tombor Csaba nyomdokaiba szeretne lépni, ne hagyja ki a lehetőséget, – jelentkezzen. Nem kell más csak eltökéltség, edző felszerelés és persze tehetség. Részletek.

 

Az 1996-ban vagy később születettek jelentkezését várják elsősorban a kiválasztóra, a cél az NB 1-es klub utánpótlásának biztosítása. A jelentkezők hozzanak magukkal edző felszerelést, pólót, nadrágot, cipőt és labdát is. A válogatóra érkezők szülői kísérettel jöjjenek, mert a kiválasztó után a füredi kézilabda klub utánpótlás csapatával kapcsolatos rövid tájékoztatót tartanak majd a szervezők.

– Több korosztályos csapatunk van, a mostani kiválasztón megfelelők elsősorban az országos nyílt serdülő bajnokságban játszhatnak majd, az 1996-os születésű tehetséges játékosok pedig az ifjúsági csapatunkban. Mindenkit szeretettel várunk, persze elsősorban azokat, akik már kézilabdáztak valahol. Segíteni tudjuk a gyerekek tovább tanulását is, kapcsolatban vagyunk a Széchényi Ferenc szakiskolával illetve a Lóczy Lajos Gimnáziummal. Mindkét intézményben fogadó készek a kézilabdázó diákokra, tanulásukat hozzá igazítják a napi edzésekhez – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére György László utánpótlás szakágvezető.

A kiválasztón felvételt nyert diákok ez év szeptembertől csatlakoznának a füredi kézilabda klub megfelelő korosztályos csapatához, ám augusztustól már részt vennének a napi két edzéssel járó felkészülésben is.

A korosztályi feltételeknek megfelelő kézilabdázni vágyók a klub e-mail címén balatonfuredikc@gmail.com jelentkezhetnek a 2012. január 12-én, csütörtökön, 16.30 órától a Balaton Szabadidő Központban tartandó kiválasztóra. A szervezők kérik: az e-mail tartalmazza a jelentkezők személyes adatait, jelenlegi iskolájukat illetve eddigi kézilabdás múltjukat.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2022 >
október 31 - november 06
  • 31
    Nincsenek események
  • 01
    Nincsenek események
  • 02

    Halottak napja

    16:00 -19:00
    2022.11.02
    Balatonfüred, Bajcsy-Zyilinszky utca
    Balatonfüred, Bajcsy-Zyilinszky utca

    Megemlékezés.

  • 03
    Nincsenek események
  • 04

    Az én világom

    17:00 -19:00
    2022.11.04
    Balatonfüred, Lóczy Lajos utca 62.
    Balatonfüred, Lóczy Lajos utca 62.

    Gaál Antal fotókiállítása.

  • 05
    Nincsenek események
  • 06
    Nincsenek események

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004