Oldal kiválasztása

Torkos csütörtök

Szerző: | 2012-02-20.

Ismét jelentős kedvezménnyel várják a vendégeket a Torkos Csütörtökhöz csatlakozó éttermek és pincészetek. A városban több vendéglátóhely, különböző akciókkal, készül a február 23-án tartandó országos eszem-iszomra. A várható élénk érdeklődés miatt érdemes előre tájékozódni, asztalt foglalni.

 

A torkos csütörtök a magyar népszokások részeként a farsang különleges napjainak egyike, a közelgő nagyböjt előtt a szokásosnál is mohóbb étkezésre felhívó nap.  Az egykori népszokást évekkel ezelőtt a Magyar Turizmus Zrt. élesztette újra egyfajta vendéglői reklámfogásként.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján érdemes előre tájékozódni: mely éttermek csatlakoznak az akcióhoz, mit kínálnak és van- e lehetőség asztalfoglalásra. Az éttermek, cukrászdák, pincészetek adta kedvezmények meglehetősen különbözőek ezért az adott vendéglátóhelyeken érdemes tájékozódni.

Van országos keresési lista, ahol településenként tüntetik fel az akcióhoz csatlakozó szolgáltatókat. Eszerint az alábbi füredi vendéglátóhelyek nyújtanak február 23-án kedvezményt: Anna Grand Hotel, Giorgi Pizzéria, Kedves cukrászda, Koczor pincészet, Royal Pub, Silver Resort.

Ettől függetlenül, ha van kedvenc éttermünk nem árt előre érdeklődni, készülnek-e valamilyen kedvezménnyel a torkos csütörtökre.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2019 >
December 30

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004