Oldal kiválasztása

Magyar bajnokok a juniorok

Szerző: | 2013-03-23.

Veretlenül újra bajnokságot nyert a Balatonfüredi KSE junior csapata. Az ifjú kézisek Kecskeméten a kétnapos bajnoki rájátszásban védték meg bajnoki címüket. A György László irányította csapat eredménye nagy érték, hiszen idén már több fronton is teljesítenie kellett a játékosoknak.

 

A Veszprém, Csurgó és Szeged junior csapatait megelőzve, mindegyik együttest magabiztosan legyőzve, pontveszteség nélkül lettek bajnokok a füredi férfi juniorok.

Nagy eredmény a tavalyi bajnoki cím megvédése, hiszen idén a bajnokság mellett az első ízben kiírt Junior Kupában is szerepelnek a juniorok, többen játszanak a korosztályos válogatottakban. Rájuk épül a BKSE II. csapata a felnőtt NB.I./B-ben, és egyre gyakrabban kapnak szerepet a felnőttek között is, sőt Zdolik Bence már a horvátok ellen készülő felnőtt válogatott keret összetartására is meghívót kapott.
Részletes tudósítás a Balatonfüredi KSE honlapján itt.

A juniorok felkészítői: György László és Igor Zubjuk edző valamint Mészáros Balázs gyúró.

A kecskeméti mérkőzéseken pályára lépők névsora: Kommendant Endre, Csernyik Virgil, Árki Roland;, Nagy Dániel, Pulay Gábor, Pordán Endre, Szöllősi Balázs, Németh Balázs, Törteli Koppány, Csóka Balázs, Kemény László, Bánhidi Bence, Mátó István, Faluvégi Rudolf, Zdolik Bence, Bóka Bendegúz, Gergely Bence, Tárkányi Bence, Gerdán Tibor és Vasvári Ádám.

A bajnokságban még pályára lépők: Hornyák Péter, Kakas Tivadar, Horváth Máté, Kurán Gergő, Pethő Ákos, Sinka Dávid, Éliás Gábor, Csépányi Gergő, Hajnal Márton, Palumbéli Máté, Simon Máté, Menyhárt Máté, Sárosi Gábor, Déber Bence, Lestál Martin, Bocskay Bence és  Surányi Kristóf.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Meseautó

2024-04-06. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Musical.

Arács Napja

2024-04-06. 11.00 Arácsi Népház

Az értékek nyomában Arácson.

< 2022 >
Október

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004