Oldal kiválasztása

Megújult a honlap

Szerző: | 2014-01-10.

Új arculatot kapott a balatonfured.hu. Tartalmas, világos, gyors, hiteles weboldal a cél.

A balatonfured.hu nézettsége az elmúlt években folyamatosan nőtt, 2013-ban már közel egy millió látogató kereste fel a portált, naponta több ezren olvassák híreinket, mindezt úgy, hogy nem hajszoltunk olcsó népszerűséget.

Három év után úgy döntöttünk, eljött a részleges ráncfelvarrás ideje, vizuálisan megújítjuk a honlapot, alkalmazkodva a gyorsan változó internethez és az olvasói szokásokhoz.
Az új arculat nem akar se többet, se kevesebbet, minthogy az eddigieknél látványosabban kínálja a honlap tartalmát. Legyen áttekinthető, világos, tartalmas, gyors és hiteles a weboldal.

A címoldal elrendezését dinamikusabbá tettük. Nagyobb képekkel és címekkel jelenik meg a főoldal, a hírek pedig szabadabb tördelést kaptak, mindezt úgy, hogy azonos felületen az eddigieknél gazdagabb, színesebb tartalmat kínál az oldal.
Az olvasók igénye szerint kissé átalakult a programok megjelenése, az éves rendezvénynaptár immár a főoldalról is elérhető. Szintén a látogatók szokásaihoz igazodva több fotógalériát közlünk majd, gyakoribbak lesznek a rövid videók. (Bármilyen internet böngészőt használ, az oldal első megjelenése után frissítsen rá egyszer, hogy minden új elem megjelenjen.)

A balatonfured.hu nem pusztán önkormányzati portál, hanem a városmarketing része, formálja a város imázsát, az országos lapok, híroldalak innen veszik át első kézből a füredi információkat. Továbbra is fontos szempont tehát, hogy Balatonfüred híreit elsőként és olvasmányosan közöljük, a honlapon megjelenő tartalom lehetőleg naponta frissüljön.

Szerkesztési elveink változatlanok. Elsősorban a város arculatát, identitását, hangulatát meghatározó eseményekről, hírekről számolunk be. Kínáljuk Füredet mindenkinek, aki kíváncsi rá, hírt adunk történéseiről. Itt található meg a város aktuális kulturális programjainak legátfogóbb listája, a Füred tévé felvételei révén pedig a legfontosabb események képes krónikája. Az Agorában továbbra is várjuk véleményüket, számítunk aktivitásukra a főoldalon közzé tett szavazásokon, a naponta frissülő Facebook oldalunkon pedig (amely a fejléc jobb sarkában lévő ikonra kattintva közvetlenül elérhető) kedvükre kommentelhetik híreinket, megoszthatják fényképeiket, eseményekről, programokról küldhetnek információt.

Az impresszumon keresztül a szerkesztőség elérhető, várjuk észrevételeiket.

Az egymás híreit, képeit, információit gátlástalanul lopkodó hazai internetes világban csak a saját, egyedi tartalom adhat hitelt egy honlapnak, – a balatonfured.hu erre törekszik. Olvassa, nézze a város weboldalát a jövőben is.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2023 >
Július
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004