Oldal kiválasztása

Új Nemzedék Központ

Szerző: | 2014-03-10.

A zánkai Új Nemzedék Központ valódi tartalommal tölti meg Európa legnagyobb ifjúsági komplexumát. Színes programokat kínál fiataloknak, családoknak, cégeknek egyaránt.

 

A festői környezetben elhelyezkedő központ kiváló színtere lehet kulturális és sportfesztiváloknak, gólyatáboroknak, edzőtáboroknak, egyéni, csoportos üdüléseknek, illetve konferenciáknak.

A központ nyáron háromezer, a téli időszakban hatszáz fő befogadására alkalmas. A szállások mellett a vendéglátóhelyek széles választéka, sport- és kulturális létesítmények állnak a vendégek rendelkezésére továbbá egy 500 fős konferencia-központ biztosítja a rendezvények, konferenciák magas színvonalú lebonyolítását.

Zánka saját strandja és kikötője várja a Balaton szerelmeseit, a strandolni, sportolni, hajózni, vitorlázni vágyó vendégeit. A Zánkaland kalandpálya különböző nehézségű pályái között válogathatnak a kalandra vágyók. A Haditechnikai park pedig tartalmas szabadidős programot nyújt minden korosztály számára.

Az Ifjúsági Centrum iskolai és iskolarendszeren kívüli oktató, nevelő feladatokat is ellát. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében elhelyezkedő erdei iskolája alsósoknak és felsősöknek kínál erdei iskolai programokat, foglalkozásokat. Kitűnő helyszíne lehet osztálykirándulásoknak, gyermektáboroknak.
Látogasson el az Új Nemzedék Központba, gazdagodjon felejthetetlen élményekkel, itt mindenki megtalálja azt, amire vágyik!
További részletes tájékoztatás a központról és szolgáltatásairól itt.

(X)

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Meseautó

2024-04-06. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Musical.

Arács Napja

2024-04-06. 11.00 Arácsi Népház

Az értékek nyomában Arácson.

< 2023 >
Január

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004