Oldal kiválasztása

Miss Balaton verseny Füreden

Szerző: | 2014-04-25.

Idén nyáron Füreden választják meg a Miss Balaton 2014 szépségverseny győztesét. A lányok a városban készülnek majd a döntőre. A megmérettetés ezúttal karitatív akcióval is kiegészül.

 

A megmérettetésre jelentkező lányokat három tanácsadó: Epres Panni, Iszak Eszter és Dukai Regina segíti majd a felkészülésben. A versenykoordinátor szerepét pedig Horváth Éva vállalta el.

A verseny célja változatlan: megtalálni azt a hölgyet, aki egy évig méltón képviselheti a Balatont.
A Miss Balaton 2014 a legszebb hölgyek megmérettetésén túl, a karitatív tevékenységre is nagy hangsúlyt fektet, a szervezők a nevezési díjakból befolyó összeg egy részét megduplázva felajánlják két, a balatoni régióban tevékenykedő nonprofit szervezet számára. Az ideális jelöltek kiválasztása nem kis feladat, ezért a szervezők néhány szakértő hírességet is bevonnak az értékes nyereményeket felsorakoztató megmérettetésbe.

Horváth Éva az évek során rengeteg tapasztalatot szerzett a szépségversenyekkel kapcsolatban, idén rendhagyó szerepet vállalt, ő lesz ugyanis a Miss Balaton 2014 szépségverseny koordinátora.
– Számos hasonló hazai és külföldi szépségversenyen vettem már részt, így pontosan tudom, milyen komoly munka áll egy-egy ilyen esemény mögött. A tábor során végig a lányok mellett leszek majd és igyekszem őket segíteni a mindennapi feladataikban. A Miss Balaton 2014 egyik legfontosabb értékének azt tartom, hogy a verseny legszebb lányának megtalálása mellett kiemelt szerepet kap a jótékonyság is, ami az én mindennapjaimnak is része” – mondta a missbalaton.hu-nak Horváth Éva.

A versenyre április 24-től május 23-ig lehet jelentkezni. 18 és 28 év közötti lányokat várnak a rendezvény szervezői, a jelentkezők közül többkörös kiválasztás után 16 lányt emelnek ki, ők egy táborban vesznek majd részt Füreden. Itt együtt készülnek fel a döntőre, megtanulják a finálé látványos koreográfiáját. Epres Panni modellkedéssel, Dukai Regina divattal és életmóddal kapcsolatban ad majd hasznos útmutatást, Iszak Eszter pedig kommunikációs tippekkel látja majd el a jelentkezőket.

A szakmai zsűri szavazati alapján megválasztott királynő a verseny végén egy Fiat 500-assal és az 1,2 millió forint értékű szerződéssel térhet majd haza. A döntőt augusztus 9-én rendezik meg a Balaton Szabadidő Központban.

balatonfured.hu/missbalaton.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Meseautó

2024-04-06. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Musical.

Arács Napja

2024-04-06. 11.00 Arácsi Népház

Az értékek nyomában Arácson.

< 2023 >
Február

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004