Kötekedtek a hotelben

Két, erősen ittas férfit állított elő két füredi hotelben a rendőrség.

A múlt hétvégén az egyik füredi hotelben este tíz óra után egy szállóvendég erősen ittas állapotban kiabált, zaklatta a többi vendéget, majd a felszolgáló kezéből kiütötte a tányért.
A szálláshely vezetősége azonnal telefonon bejelentést tett a füredi rendőrkapitányságra. A kiérkező Nagy Róbert rendőr főtörzsőrmester közlekedési járőr elfogta és előállította P. B. Csaba 40 éves székesfehérvári lakost, aki olyan ittas állapotban volt, hogy a kapitányságról be kellett szállítani a Veszprém Megyei Kórházba.
A férfi ellen garázdaság miatt büntetőeljárást rendeltek el.

Szintén a hétvégén, vasárnap éjfélkor az egyik füredi hotelben egy ittas állapotban lévő férfi agresszívan viselkedve zaklatta a vendégeket egy zártkörű rendezvényen. A helyszínre kiérkező járőrök igazoltatták K. Zoltán 33 éves szombathelyi lakost, aki nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni, ezért a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra került. Az előállítás során a férfin kábítószer fogyasztására utaló klinikai tünetek mutatkoztak, az elvégzett kábítószer-gyorsteszt THC-re pozitív eredményt jelzett.
K. Zoltán ellen szintén büntetőeljárást rendelt el a füredi kapitányság.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.