Oldal kiválasztása

Fiatalosabb és stílusosabb – Margaréta Hotel

Szerző: | 2014-07-03.

Félmilliárdos beruházás révén új épületszárnnyal és szolgáltatásokkal, modern egyben vendégbarát miliővel várja a vendégeket a Margaréta Hotel. A város egyik legnépszerűbb hotelje lehet.

 

A hotel északnyugati részéhez építették hozzá az új, hatszáz négyzetméter alapterületű, három szintes szárnyat. A félmilliárdos beruházás révén a Dália szárnyban 14 légkondicionált szobát alakítottak ki, – köztük két összenyitható családi illetve két elegáns lakosztállyal -, továbbá egy mobil falakkal tagolható, 170 férőhelyes modern rendezvénytermet és egy galériás wellness részleget. Korszerűsítették a konyhát, így már félpanziós ellátást tudnak nyújtani, bővítették a hotel fogadóterét, a parkolók számát illetve parkosítottak.

Minőségi vendéglátás, stílusos környezetben, elérhető árakkal – ez a cél, mondta portálunknak a szálloda igazgatója.

– A fejlesztés révén az eddigi korlátainktól igyekszünk megválni. Jelentősen bővítettük a szolgáltatásainkat, a korábbinál vidámabb, komfortosabb környezetet tudunk nyújtani a vendégeinknek. Sokat várunk az egyedi kialakítású, modern technikai berendezésekkel felszerelt rendezvény teremtől, amely ideális helyszíne lehet esküvőknek, konferenciáknak, magán- és céges rendezvényeknek. Nagy előrelépés a meleg konyha korszerűsítése, a kibővült étterem és végre közvetlenül a 71-es útról is megközelíthető a szálloda, itt egy új bejáratot létesítettünk – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Forsthoffer Ágnes igazgató, aki családjával még 2006-ban vette át a szálloda üzemeltetését.

A szálloda ünnepélyes megnyitóján Bóka István polgármester hangsúlyozta: a város gazdasága szempontjából nagyon fontos, hogy bővült Füreden a kereskedelmi szálláshelyek száma.
– Egy igazi családi vállalkozás működteti a hotelt, most egy rendkívül értékes fejlesztést valósítottak meg. A város adóbevételei szempontjából a kereskedelmi szálláshelyek növelése az egyik legfontosabb tényező, sokkal örvendetesebb, mint az apartmanház építés.

Az egy évvel ezelőtt indult mintegy 500 milliós beruházáshoz 100 millió forintot nyertek pályázaton a többit hitelből és saját forrásból biztosították. Az összesen 64 szobás hotelben 18 új munkahely létesült, érdekesség, hogy az egész épület fűtését, világítását és gépészetét számítógép vezérli, és a környezetkímélő, alternatív energiák használatára is gondoltak, az új épületszárny tetején napelem park kapott helyet.

Az új, ízléses és hangulatos wellness részlegben két pezsgőmedence, egy gyermekmedence, finn-, bio- és infraszauna, trópusi élményzuhany, dézsazuhany, jégoltár, só-, aroma- és fényterápiás szoba, masszázs ágyak illetve napozó terasz várja a vendégeket.


A wellnesst nem csak a szálló vendégei használhatják, bejelentkezés után bárki igénybe veheti a szolgáltatásokat, ahogy a félpanziós vacsorát is.

– Hosszabb lesz a hotel nyitva tartása, mostantól áprilistól-decemberig fogadjuk a vendégeket. Minőségi vendéglátás a célunk, egy barátságos, családias hangulatú szálloda, elérhető árakkal – fogalmazott Forsthoffer Ágnes, aki kérdésünkre elmondta: két hónapja működik a megújított szálloda, eddig kedvezőek a tapasztalatok, soha ennyi foglalás nem volt még a hotelben, szinte az egész nyárra megtelt a szálloda.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Meseautó

2024-04-06. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Musical.

Arács Napja

2024-04-06. 11.00 Arácsi Népház

Az értékek nyomában Arácson.

< 2023 >
Március
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004