Fut a Füred – Több mint hatszázan a rajtnál

Az esős idő dacára sokan, óvodások és iskolások álltak rajthoz a huszonkettedik alkalommal megrendezett Fut a Füreden. Ez a legjobb buli a suliban- összegzett egy alsós diák.

Kegyes volt az időjárás a futókhoz, hiszen a szinte egész nap szemerkélő eső arra a két órára elállt, amíg a Tagore sétányon végigfutottak a diákok és az óvodások. Összesen 662-en álltak rajthoz. Volt rohanás, esés, szülői illetve tanári eligazítás, szurkolás, egy kis pityergés és persze díjazás.

Fotógaléria, katt a kis képre.
{photogallery}2749{/photogallery}

A legkisebbek ezer métert futottak, az iskolások pedig korosztálytól függően 1200, 1600 és 2400 métert. Minden versenyző emblémázott pólót és frissítőt kapott. Korcsoportonként az első három helyezett éremmel térhetett haza.

Az óvodások között Polányi Kata és Illés Adrián, az 1-2. osztályosoknál Muder Lili és Küronya Bence, 3-4. osztályosok mezőnyében Lövenberger Bella és Dömötör Máté, az 5-6. osztályosok között Bene Sára és Molnár Attila, a 7-8. osztályosoknál Dömötör Blanka és Bartók Balázs, míg a középiskolásoknál Szabó Kinga és Nemes Gergő győzött.
Részletes eredménylista alább csatolva.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.