Oldal kiválasztása

Füred élhető, jó hely legyen!

Szerző: | 2014-10-23.

Megtartotta alakuló ülését a képviselő-testület. Füred egy igazán jó, barátságos, élhető hely legyen, ez mindannyiunk célja- mondta az ünnepi ülésen Bóka István polgármester.

– Részletes programot kínáltunk a választóknak, amely meghatározza a város fejlődési irányát, ez lesz az alapja a következő öt évnek. Jelentős uniós források állnak rendelkezésre a következő években, nem látjuk ugyan még tisztán a felhasználási lehetőségeket, de csak rajtunk múlik, mennyire leszünk sikeresek, milyen fejlesztéseket tudunk megvalósítani. Tele vagyok tervekkel, reménnyel és bizakodással – mondta Bóka István polgármesteri eskütétele után.

Az ünnepi ülésen esküt tettek a képviselő testület tagjai illetve a bizottságok külső tagjai is. A képviselők titkos szavazással Hári Lenkét választották meg alpolgármesternek, tanácsnoknak dr. Kiszely Pált választották.

Az ünnepi ülésen jelen volt Kontrát Károly a térség országgyűlési képviselője, aki beszédében hangsúlyozta: mindent megtesz azért, hogy Balatonfüred fejlődését segítse, együttműködik a várossal a fejlesztések megvalósulása érdekében. Füred jelenleg az ország legkedveltebb üdülővárosa, ezt az imázst akarjuk közösen tovább erősíteni, minden feltétel adott ehhez – jelentette ki.

A 11 fős képviselő-testület összetétele:

Molnár Judit (FIDESZ-KDNP), Pálffy Károlyné (Független), Pálfy Sándor (FIDESZ-KDNP), Illés Hajnalka (FIDESZ-KDNP), Schindele György (FIDESZ-KDNP), dr. Kiszely Pál ( FIDESZ-KDNP), Pethőné Schulcz Ágnes (FIDESZ-KDNP), Hári Lenke (FIDESZ-KDNP), Nagy Jenő (MSZP-DK-EGYÜTT-PM), dr. Szalai Gábor (MSZP-DK-EGYÜTT-PM) és Ujhelyiné Károlyi Krisztina (Jobbik).

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2023 >
Február

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004