Fejlesztések 2015-ben

A képviselők megszavazták a város idei költségvetését.

A 4.7 milliárdos büdzsében számba vették a város valamennyi bevételét és ehhez igazították a kiadásokat – hangzott el a legutóbbi testületi ülésen.

Az idei évben is több fejlesztés valósul meg a városban. Ezek közül az egyik legjelentősebb a KEOP pályázat keretében történő napelemes rendszer kivitelezése a Lóczy Lajos Gimnáziumban, továbbá a Radnóti Miklós és az Eötvös Loránd Általános Iskolákban.

Egyebek mellett útépítésekre, felújításokra 130 millió forintot szánnak, BMX pálya építésre 15 millió forintot, a Kossuth kút felújítására 2 millió forintot, közterületek fásítására 4 millió forintot, a Köztársaság úti játszópark kialakításának első ütemére 6 millió forintot, a zsidó illetve a katolikus temető felújítására 2-2 millió forintot, az autóbusz várók telepítésére 5 millió forintot, a hivatal házasságkötő termének belsőépítészeti megújítására 10 millió forintot, a Kézilabda Akadémia építésére 50 millió forintot, a Kölyök Labdarúgó Egyesület Arácsi öltözőépületének építésére 27 millió forintot költenek majd.

balatonfured.hu

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.