Oldal kiválasztása

Kinyitott az aquapark

Szerző: | 2015-06-11.

Tavalyi árakkal, június 12-én kinyitott az Annagora Aquapark. Programok, minőségi szolgáltatások, élmény csúszdák, új kavics plázs, éjszakai fürdőzés, a nyitáskor félárú belépők.

– Idén a tavalyinál jobb forgalmat remélünk. Az elmúlt évben nem volt kegyes hozzánk az időjárás, bár így is közel hatvanezer látogatónk volt. Három éve nem emeltünk árat, idén sem lesz ez másként, és megtartottuk az összes kedvezményt is. Újdonság most, hogy a nyitáskor, pénteken és szombaton mindenki féláron válthat belépőt a parkba – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére a vízi élménypark üzemeltetési igazgatója.

Váradi Szabó István hozzátette: július elejétől augusztus 22-ig péntekenként és szombatonként van lehetőség a már megszokott éjszakai fürdőzésre, és külön kiemelte, hogy a füredi lakosok idén is minden nap több mint 50 %-os kedvezménnyel válthatnak strandjegyet.

Az aquaparkba a felnőtt strandjegy 2500-, a 140 centiméter alatti gyerekek strandjegye változatlanul 2000-, míg az éjszakai belépő mindenkinek 1500 forintba kerül. A strandjeggyel használhatók a hullám- és a wellness medencék, a gyermekmedencék a játékelemekkel, illetve az öltözők, zuhanyzók és a parkosított területek. A csúszdajegyekből idén is: 5, 10, 15, vagy 20 csúszásra jogosítót lehet venni, ezeket a belépéskor kapott karórán írják jóvá. Tíz csúszás kétezer-, a húsz csúszás háromezer forintba kerül.
A megszokott kedvezmények megmaradtak: három év alatt ingyenes az aquapark, a születésnaposok 100 forintért léphetnek be, a gyermekes családoknak pedig kedvező, megosztott belépőket kínálnak.

Az aquapark honlapján keresztül online is lehet jegyet vásárolni. Az elektronikus úton megváltott jeggyel érkezőket soron kívül engedik be a fürdőbe.

– Elvégeztük a szokásos felújításokat. Parkosítottunk, kijavítottuk a gyep hiányosságait, a hullám medence melletti homokos részen pedig, reagálva a látogatók igényére, egy kavicsos plázst alakítottunk ki. A parkon belüli szolgáltatások idén is minőségi kínálatot nyújtanak. Továbbra is nagy figyelmet fordítunk a biztonságra, minden csúszdát és élményelemet átvizsgáltunk, a fürdőzés zavartalanságát pedig közel negyven úszómester és csúszdafelügyelő vigyázza majd – fogalmazott Váradi Szabó István, aki hozzátette: egyre több visszajáró vendégük van, olyanok, akik füredi nyaralásuk alatt többször is felkeresik az élményfürdőt.

Idén is lesznek rendezvények az aquaparkban. Július 5-6. között a Hasbro Littlest Pet Shop Road Show-jának ad otthont a fürdő, július 19-én Salsa Fesztivált tartanak a hullám medencénél felállított nagyszínpadon és folytatódnak a nagy népszerűségnek örvendő zumba foglalkozások is.

Elsősorban a gyermekes családok valamint az extrém csúszdák miatt érkező fiatalok látogatják a vízi élményparkot, ahol immár előzetes egyeztetés után csoportok, cégek egyedi programjait is teljesítik.

Az aquapark augusztus 31-ig minden nap nyitva tart 9-19 óráig, az éjszakai nyitva tartás pedig július 3.-ától augusztus 22-ig minden pénteken és szombaton este 7-től éjjel 1-ig lesz.

A 3,5 hektáros Balatoni élményfürdő 2500-3000 látogatót képes befogadni egyszerre, a wellness részlegben pedig egy időben 100-150-en tudnak kikapcsolódni. Évente átlagban hetvenezren látogatják az Annagora Aquaparkot, ahol temperált külső és beltéri medencék, 32 fokos gyermekmedencék, 12 óriás csúszda illetve 3 gyermek csúszda és szaunákkal, gőzkabinokkal, illatkamrával, jégbarlanggal valamint tepidáriummal felszerelt wellness részleg valamint Magyarország második legnagyobb hullámfürdője és az egyedüli, kisgyermekeknek épített hullámfürdő várja a látogatókat. Bővebb információ a parkról itt olvashatóak.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Meseautó

2024-04-06. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Musical.

Arács Napja

2024-04-06. 11.00 Arácsi Népház

Az értékek nyomában Arácson.

< 2023 >
január 23 - január 29
  • 23
    Nincsenek események
  • 24
    Nincsenek események
  • 25
    Nincsenek események
  • 26
    Nincsenek események
  • 27

    Velünk élő kiválóságok

    17:30 -19:00
    2023.01.27
    Balatonfüred, Bajcsy-Zsilinszky utca 32.
    Balatonfüred, Bajcsy-Zsilinszky utca 32.

    Vendég: Antal Renáta.

  • 28

    Arácsi eszem-iszom

    12:00 -19:00
    2023.01.28
    Balatonfüred, Hősök tere 1.
    Balatonfüred, Hősök tere 1.

    Disznótoros.

  • 29
    Nincsenek események

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004