Oldal kiválasztása

Romantika és élmények – Akciók a Margaréta Hotelben

Szerző: | 2015-07-13.

Füredi élménygyűjtés, romantika pároknak, családbarát programok, sétahajózás, új masszázsok, napi jeggyel is látogatható wellness. Új akciók a Margaréta Hotel kínálatában.

A tavaly félmilliárdos beruházás révén új épületszárnnyal és szolgáltatásokkal bővült hotel akciós ajánlatokkal, új programkínálattal, és wellness lehetőségekkel várja a vendégeket. A főszezonban még korlátozott számban igénybe lehet venni a szálloda Nyári szabadság Balatonfüreden csomagját, amely több kedvezményt is tartalmaz.

Tágas, ízlésesen berendezett új szobáival, minőségi ételkínálatával, a többféle szaunát, pezsgőfürdőt, gyerekmedencét és még játszósarkot is kínáló galériás wellnessrészlegével, családbarát szolgáltatásaival, masszázs lehetőségeivel a Margaréta a város legnépszerűbb hoteljei közé tartozik, főleg a családosok illetve a romantikát, meghittséget kereső párok számára. Július-augusztusban, a népszerű füredi programok idején, mint az Anna-bál vagy a Borhetek, érdemes megfontolni egy hosszú füredi hétvége vagy akár egy hét eltöltését a szállóban. Egész nyáron péntekenként bábszínházi előadásokat tartanak a szállóban, amelyeket a hotel vendégei kedvezményes áron látogathatnak.
A részletes ajánlatok a hotel honlapján találhatók.

– Jelentősen bővítettük a szolgáltatásainkat, a korábbinál vidámabb, komfortosabb környezetet tudunk nyújtani a vendégeinknek. Sokat várunk az egyedi kialakítású, modern technikai berendezésekkel felszerelt rendezvény teremtől, a meleg konyha korszerűsítésétől. Az állandó szolgáltatások mellett rendszeresen jelentkezünk különböző akciókkal, ilyenek az ünnepekre szóló külön ajánlat vagy az új masszázs lehetőségek. Ősszel megújult tematikus csomagokkal készülünk. A barátnőknek, nagy családosoknak, sportot illetve a pihenést kedvelőknek, az idősebb korosztálynak, valamint nászutasoknak egyaránt külön kínálunk majd szolgáltatásokat. lesz Garda sütés és meglepetés borkóstolós hétvégék is. Minőségi vendéglátás a célunk, egy barátságos, családias hangulatú szálloda, elérhető árakkal – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Forsthoffer Ágnes igazgató, aki családjával még 2006-ban vette át a szálloda üzemeltetését.

A hotel északnyugati részéhez hozzáépített új, három szintes Dália szárnyban 14 légkondicionált szoba, – köztük két összenyitható családi illetve két elegáns lakosztály -, várja a pihenni vágyókat. Az összesen 64 szobás hotel új, ízléses és hangulatos wellness részlegében két pezsgőmedence, egy gyermekmedence, finn-, bio- és infraszauna, trópusi élményzuhany, dézsazuhany, jégoltár, só-, aroma- és fényterápiás szoba, masszázs ágyak illetve napozó terasz várja a vendégeket. Ráadásul a wellnesst nem csak a szálló vendégei használhatják, napi, gyermek és délutános jegyek is kaphatók ide.

(X)

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2022 >
Szeptember

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004