Oldal kiválasztása

Thai masszázs szalon nyílt

Szerző: | 2015-10-28.

Ellazít, felfrissít és gyógyít. Többszáz éves hagyományokon alapuló, ősi fogásokat alkalmazó masszázs. Négy fiatal thai masszőr várja a vendégeket az Anna Grand Hotelben nyílt szalonban.

Keleti hangulat, meghitt légkör, halk zene, gyertyafény, szeparált helyiségek, igényesen berendezett szalon várja a vendégeket az Anna Grand Hotel wellness részlegében nyílt thai masszázs szalonban. Négy szakképzett, Bangkokban, a „WAT PO” Hagyományos Orvoslási Iskolában diplomázott thai masszőr, az évszázados fogásokat alkalmazva segít a fájdalmak, a fáradság vagy a feszültség feloldásában.
A szalonban elsősorban tradicionális masszázst alkalmaznak, de van aromaterápiás-olajos masszázs, láb reflexológia, klasszikus izomlazító-, relaxációs-, illetve páros masszázs is.

Fotógaléria, katt a kis képre.
{photogallery}3393{/photogallery}

– A Balaton északi partján nincs még ilyen szolgáltatás. Több éves gyakorlattal rendelkező masszőrjeink vannak, Thaiföldön szerezték a diplomájukat, a legjobbak a szakmájukban. Nívós, minőségi helyszínt kerestem a szalonnak, így adta magát Balatonfüred. Örülök, hogy az Anna Grand Hotelben találtunk végül helyet, ez egy magas presztízsű szálloda, ráadásul jól illeszkedik a wellness részlegéhez a szolgáltatásunk. Belsőépítész tervezte a szalonunkat, fontos volt, hogy meghitt, hangulatos tér fogadja a vendégeket. Különlegességnek számít a kifejezetten pároknak ajánlott, kimondottan romantikus és egyben különleges élményt nyújtó páros masszázs, amire külön helyiséget rendeztünk be – válaszolta kérdésünkre Kozma Péter, az Orchidea Thai Massage vezetője, aki a fővárosban már évek óta üzemeltet egy thai masszázs központot.

A thai masszázs a test akupresszúrás pontjainak speciális nyomásos technikával történő stimulálása. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, a masszázs során minden testrészen végigmegy a masszőr, aki a tenyerét, a térdét, a könyökét, esetenként a talpát is használja. A többszáz éves hagyományokon alapuló eljárás csillapítja a hát, a vállak, a derék és a gerinc bántalmakat, oldja az izmok, ízületek merevségét és a stresszt, élénkíti a vérkeringést, energetizálja a szervezetet és nem utolsó sorban ellazít. Az energiapontok nyomása javítja a vér- és nyirokkeringést, stimulálja a belső szerveket, egyensúlyba hozza a test energiarendszerét, jótékonyan hat a vegetatív idegrendszerre, és hatékonyan alkalmazható például alvászavarok esetén is.

A masszázst természetesen nemcsak a szálloda vendégei vehetik igénybe, előzetes bejelentkezés alapján bárki élhet a lehetőséggel és kipróbálhatja ezt az évszázados titkokra, különleges fogásokra épülő gyógymódot. A szolgáltatásokat a balatonfürediek 20 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe.
Jelentkezni a + 36 87 581 200 telefonszámon illetve a thai@annagrandhotel.hu e-mail címen lehet.

(X)

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Meseautó

2024-04-06. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Musical.

Arács Napja

2024-04-06. 11.00 Arácsi Népház

Az értékek nyomában Arácson.

< 2023 >
Február
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728     

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004