Oldal kiválasztása

Füredi szálloda a legjobbak között

Szerző: | 2016-04-06.

A Hotel Margaréta nyerte el Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája címet. Az Aranynap-díj a szakma és a szálló-vendégek közös elismerését tükrözi.

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2015. évi teljesítménye alapján. A szállodák egész éves munkáját értékelő díjat 11. alkalommal adták át.

– Nagy megtiszteltetés nekünk a díj, hiszen a szakma elismerése mellett tükrözi a vendégek elégedettségét is. Úgy tűnik beért a szálloda fejlesztése, még 2014-ben nyitottuk meg az új szárnyunkat és alakítottuk át a konferencia termünket. Mindig is az volt a célunk, hogy odafigyeljünk a vendégeink egyéni igényeire, hogy a minőségi szolgáltatások mellett érezzék a törődést is. Erősségünk a személyre szabott kiszolgálás, melyet a szálloda mérete lehetővé tesz. Igyekszünk a továbbiakban is megszolgálni a vendégek bizalmát – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Forsthoffer Ágnes, a szálloda igazgatója.

A hotel forgalma 2015-ben az előző évhez képest húsz százalékkal nőtt, ezzel együtt azonos arányban a vendégéjszakák száma is emelkedett. A szállodát elsősorban a hazai vendégek kedvelik, sok a gyermekes család és a fiatal, de egyre több a rendezvényszervezéshez köthető csoport is – tudtuk meg az igazgatótól.

A Margaréta Hotelben folytatódnak a fejlesztések, idén már minden szoba légkondicionált lesz, és megújítják a hallt is, amely világosabb, modernebb, derűsebb enteriőrt kap.
– Jó a vendégforgalmunk, évről évre nő az itt tartott rendezvények, esküvők száma is, ezért jövőre már egész évben nyitva leszünk – mondta Forsthoffer Ágnes.

A Day Holiday rendezvényszervező cég a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján, illetve a Turizmus Trend és Turizmus Online olvasóinak szavazatai segítségével értékeli és díjazza minden évben a legjobb szállodákat. A több száz helyszínt összehasonlítva az értékelés szakmai szempontok alapján történik, a tárgyi feltételek mellett fontos kritérium a dolgozók rugalmassága valamint a kiegyensúlyozott és magas színvonalú szolgáltatás.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2023 >
Július
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004