Oldal kiválasztása

Füredi strandok sorban állás nélkül

Szerző: | 2016-05-29.

Kinyitottak a füredi strandok. Az Esterházyn és a Kisfaludyn is történtek kisebb-nagyobb fejlesztések. A Balaton már helyenként 23 fokos, egyre többen vannak a strandokon.

Május 28-án, szombaton nyitottak ki először a városi strandok pénztárai. A Kisfaludy strandot a tavalyi árakon lehet látogatni, megmarad a füredi lakosok számára kedvezményes 500 forintos bérlet is. Az Esterházyn egyelőre nincs emelés, majd a főszenzontól száz forinttal emelik a felnőtt belépők árát, így 1100 forint egy felnőtt és 650 forint a gyermek jegy, a Kisfaludyn ugyanez 700-, illetve 450 forintba kerül.

– Mintegy tíz millió forintot költöttünk a két strand korszerűsítésére. Parkosítottunk, új napvitorlákat szereltünk fel és újdonságként lehetővé tesszük a mobil telefonnal történő jegyvásárlást is. Mindkét strandon az okostelefonos alkalmazás révén sorban állás nélkül lehet majd bejutni a fürdőkbe – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Somogyi László, a strandokat fenntartó Probio Zrt. igazgatója.
A Kisfaludy strandnál marad az ingyenes, nagy befogadóképességű parkoló, hiszen a 450 férőhelyes aszfaltos burkolatú parkoló mellett idén is rendelkezésre áll az egykori vendégcirkuszi terület valamint további ingatlanok, így összességében 1500 ingyenes parkolóhely várja a strandra látogató fürdőzőket – tette hozzá az igazgató.

Az eddig megszokott szolgáltatások mindkét strandon üzemelnek idén is, így egyebek mellett élményfürdő, gyerek élménymedence, vízi sportfelszerelések, ingyen vízicsúszda, minigolf pálya, strandkönyvtár valamint ingyenes Wifi várja a látogatókat.

Továbbra is él az ingyenes kedvezménykártya, amelyet a Balatonfüredre illetve térségébe érkező vendégek vehetnek igénybe. A Balaton Best Card (BBC) térségi – Balatonalmádi, Alsóörs, Felsőörs, Lovas, Csopak, Balatonfüred és Tihany – kedvezménykártyát ingyenesen kapják meg azok a turisták, akik a Balaton Best partnerének számító szálláshelyen töltenek el minimum egy éjszakát. A füredi szállásadók listája itt.
A szállásadónál kérhető BBC kártyával számos kedvezmény mellett a strandok látogatása is olcsóbb, az első négy napon 40 százalékos kedvezménnyel használhatók a fürdők, a további napokon pedig ingyenes strandolást biztosít az említett településeken.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2023 >
január 23 - január 29
  • 23
    Nincsenek események
  • 24
    Nincsenek események
  • 25
    Nincsenek események
  • 26
    Nincsenek események
  • 27

    Velünk élő kiválóságok

    17:30 -19:00
    2023.01.27
    Balatonfüred, Bajcsy-Zsilinszky utca 32.
    Balatonfüred, Bajcsy-Zsilinszky utca 32.

    Vendég: Antal Renáta.

  • 28

    Arácsi eszem-iszom

    12:00 -19:00
    2023.01.28
    Balatonfüred, Hősök tere 1.
    Balatonfüred, Hősök tere 1.

    Disznótoros.

  • 29
    Nincsenek események

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004