Oldal kiválasztása

Megválasztották Miss Balatont

Szerző: | 2016-08-07.

Látványos show keretében választották meg Füreden az idei Miss Balaton nyertesét. A legszebb 16 lány közül végül a budapesti Nagypál Krisztina lett a győztes.

A lányoknak nak több tourban kellett megmutatniuk magukat a közel két órás finálén. Végül a budapesti Nagypál Krisztinát választotta meg a szakmai zsűri győztesnek. – Egy ünnepségsorozat volt számomra a Miss Balaton, hiszen a fotótáborban volt a szülinapom, tegnap a névnapom, ma pedig megnyertem a versenyt. Sokat tanultam a felkészülés alatt, talán magabiztosabb is lettem – mondta a 20 éves királynő, aki fővárosi egyetemistaként éli mindennapjait.

A második helyezett Németh Nikolett lett, a harmadik helyen pedig Kozma Klaudia végzet. A közönségszavazáson Sicra Andrea kapta a legtöbb voksot.

Idén a verseny ideje alatt hangsúlyos szerepet kapott a sport, hiszen a Magyar Olimpiai Bizottsággal együttműködve a magyar olimpiai csapat is választott egy különdíjas versenyzőt. Ángyán Rebeka lett a szerencsés kiválasztott, aki hat napot tölthet el Rio de Janeiróban.

Király Lili két évvel ezelőtt a színpadon élte át a döntő izgalmait, idén már zsűritagként vett részt a versenyen. – Mindig is szerettem volna egyszer a zsűriben ülni. Kétféle érzés kavargott bennem, egyrészt izgultam a lányokért, hiszen egyszer már én is átéltem mindezt a színpadon, másrészt élveztem az új szerepkört. Leginkább az összkép számított, illetve arra figyeltem, hogy ki az a versenyző, aki az első kör után igazán mély nyomot hagyott bennem – fogalmazott.

A döntőn végig a háttérből segítette a lányokat Horváth Éva versenykoordinátor, de természetesen Lipcsei Betta, Polgár Kriszti, Dobó Ági, Magony Szilvi és Marton Adri, azaz a trénerek is együtt izgultak a versenyzőkkel.

A többszörös előválogatás után választották ki azt a 16 lányt, akik részt vettek a verseny balatonfüredi döntőjében. A kiválasztott lányokról fotók itt.

balatonfured.hu
Fotók: Rácz Tomi

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2023 >
Szeptember
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a
  • örök füredi2024-03-22 09.56AgoraÉn nem panaszkodnék ha Érdi Tamás koncertre mehetnék! Kiváló művész, kiváló a repertoára! Akinek nem tetszik ne nézze! Ez a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004