Oldal kiválasztása

Masszázs az uszodában

Szerző: | 2017-03-01.

Masszázs a kimerültség, a stressz, és a kisebb fájdalmak ellen. A klasszikus masszázstól a trendi cellulit kezelésen át a talpmasszírozásig, több módszer a városi uszodában.

– Évek óta foglalkozom masszázzsal. Erőteljes fogásokat alkalmazó technikával masszírozok, több módszert is használok, így az izomfájdalom-, izomgörcs- lazítására, a gerinc bántalmak enyhítésére egyaránt van lehetőség. A mozgásszegény életmód, a rendszertelen táplálkozási szokások, az ülő munka, a nem megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, a stressz mind kisebb nagyobb fájdalmat, rossz közérzetet okoz, van mit tehát enyhíteni a testünkön. Azt szoktam mondani: még nem láttam olyan hátat, amin ne lett volna mit átgyúrni – mondja Mersics Anna, aki négy éve dolgozik már masszőrként az aquaparkban, most pedig a januártól látogatható városi uszodában várja a vendégeit.

Napjaink egyik legismertebb és legközkedveltebb masszázsfajtája a svédmasszázs mellett, egyebek mellett nyirok-, cellulit-, bambusz- és talpmasszázs is kérhető az Anna masszázsban, ahol tehermentesítő kineziológiai tapaszok felhelyezésére is van lehetőség.

A nyugati hagyományokon alapuló svédmasszázs tulajdonképpen öt alapfogást alkalmaz. Ha valaki alvászavarokkal küzd, kimerült, rossz a közérzete, hát és gerincfájdalmai vannak vagy szeretne egy sérülés okozta lábadozást megkönnyíteni akkor ez kitűnő választás – magyarázza Mersics Anna.
Népszerű a Cellulit masszázs is, – folytatja a masszőr- általa hatékonyan eltávolíthatók a szervezetben felgyülemlett káros méreganyagok. Amellett, hogy aktivizálja a vér és nyirokkeringést, átformálja a testkontúrt, illetve segít eltüntetni a narancsbőrt. Mivel a kötőszöveten áttüremkedő zsírlerakódások, általában a felkaron, hason, fenéken és a combokon, a nők 95 százalékát érinti, az egyik legkeresettebb masszázsforma.

– A cellulit masszázs egy igen erőteljes technika, tulajdonképpen a zsírsejtek összezúzása a cél. Meglazítja a zsírszöveteket, hatására vérbőség keletkezik, megemelkedik a bőr hőmérséklete, élénkül a vérkeringés, így felgyorsul a sejtek anyagcseréje is. A nyirokmasszázs is hasznos, hiszen aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere folyamatokat. Segíti a test regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, illetve elősegíti a már meglévő gyulladások gyógyulását is. Sok erőt, energiát és figyelmet kíván ez a munka, de szeretem csinálni, ezért is végeztem el több masszázsfajtát. Nem gyógyítok, de azt garantálom, hogy felfrissülve, laza izomzattal, könnyed érzéssel távoznak tőlem a vendégek – így Mersics Anna.

A masszázs szolgáltatások az uszoda használatától függetlenül igénybe vehetők. Hétfő-szerda-péntek 8 és 14 óra, míg kedd-csütörtök-szombat 13-19 óra között látogatható az Anna masszázs. Ettől eltérő időpontokban bejelentkezés a 30-2357-883 telefonszámon.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Meseautó

2024-04-06. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Musical.

Arács Napja

2024-04-06. 11.00 Arácsi Népház

Az értékek nyomában Arácson.

< 2022 >
Július

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004