Oldal kiválasztása

Városvezetők díjazása Füreden

Szerző: | 2017-05-15.

A városban tartják a polgármesterek találkozóját.

A rendezvény keretében 23. alkalommal adják át az év polgármestere, alpolgármestere és jegyzője díjat – jelentette be dr. Oltványi Tamás a rendezvény ötletgazdája.

Június 16-án a Vaszary Villában tartják a találkozót, szavazni mától lehet a rendezvény honlapján, ahol június 11-ig fogadják a voksokat. A díjazottak egy-egy Szász Endre alkotást vehetnek át.

– Nem véletlen a helyszín, hiszen a vizes világbajnokság miatti nagy érdeklődést szeretnénk kihasználni, így talán ránk is több figyelem jut. A rendezvény a hazai önkormányzati szféra legnagyobb múltú eseménye. Az eredeti cél az volt, hogy erősítsük a polgármesterek egymással való kapcsolatát, mára azonban komoly szakmai múlttal rendelkezünk – mondta a hétfői sajtótájékoztatón Oltványi Tamás.

Bóka István polgármester kiemelte: a rendezvényen szó lesz majd az önkormányzati szektor támogatási rendszerének változásairól, arról,milyen módon tudnak ehhez alkalmazkodni az önkormányzatok.

A díjátadó eseményt, amelyen a városok polgármesterei, alpolgármesterei és jegyzői találkoznak, 1995-óta rendezik meg. Idén Pogácsás Tibor a belügyminisztérium államtitkára tart majd előadást az önkormányzatok helyzetéről, Bóka István pedig a Balaton régió fejlesztési terveiről.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2022 >
Október 6
  • 06

    Aradi vértanúk napja

    12:00 -13:00
    2022.10.06

    Megemlékezés.

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a
  • örök füredi2024-03-22 09.56AgoraÉn nem panaszkodnék ha Érdi Tamás koncertre mehetnék! Kiváló művész, kiváló a repertoára! Akinek nem tetszik ne nézze! Ez a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004