Oldal kiválasztása

Nyári Bárfesztivál

Szerző: | 2017-07-05.

Július 15. és augusztus 20. között Orfeum a Marinában. Nyári Bárfesztivál címmel a pesti mulató kulturális eseménysorozatot rendez az egykori balatoni bárok hangulatában. 

A Marina Hotel korábban szebb időket látott, méltán híres bárja húsz estére látogathatóvá válik a nagyközönség számára, akik minden bizonnyal találnak kedvükre valót a színes programkínálatban. A bár az ország legrangosabb nyári szórakozóhelye volt, többek között olyan előadóművészekkel, mint Cserháti Zsuzsa, Korda György, Magay Klementina, Máté Péter, Medveczky Ilona vagy Szulák Andrea. Sokak számára máshonnan is ismerős lehet a Marina bár, hiszen a még ma is nagy népszerűségnek örvendő Bujtor István rendezte Csak semmi pánik című film egyik jelenetét is itt forgatták, amelyben – úgy, mint a valóságban is – Medveczky Ilona játszotta a revü díva szerepét.

Az egyedi fesztiválnak köszönhetően minden estét, a hotel 11. emeletén található, szintén évek óta nem működő tetőbárban kezdhetik a vendégek, ahol egy-egy pohár pezsgővel és kellemes háttérzenével megnézhetik az elképesztő panorámával egybekötött naplementét, majd ezek után indul a műsor a bárban.

A pesti körúton hét éve tart az elfeledett szórakozásforma újrateremtése, ám a kulturmisszónak nem szabhat gátat sem tér, sem idő. A valódi múltidézés során újra felsejlik majd a régi balatoni nyárestek hangulata, Máté Péter koncerttel indítva és Cserháti emlékesttel zárva a programsorozatot.
Kihagyhatatlan zenei csemege, a nyár igazi kelléke a Balatonnál nyaralóknak, vagy azoknak, akik csak egy estre látogatnak el Balatonfüredre a kényelmes és minőségi szórakozást keresve. Az egyedülálló produkciók mellett az Orfeum könnyű nyári ételekkel és hűsítő italokkal várja a kikapcsolódásra vágyókat.

Részletes program itt.

Fellépnek: Farkas Gábriel, Fehér Adrienn, Fehér Gábor, Fonyó Barbara, Fool Moon, Haumann Petra, Hegyi Dávid, Gájer Bálint, Group’n’Swing, Jónás Andrea, Kisfalvi Krisztina, Lelkes Reny, Malek Andrea, Monarchia Operett Társulata, Oszter Alexandra, Prison Band, Schwartz Dávid, Szulák Andrea, Takács Nikolas, Tóth Gabi, Tóth Vera, Veres Mónika Nika, valamint a közreműködő zenekarok és az Orfeum Tánckara.

(x)

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2023 >
január 30 - február 05
  • 30
    Nincsenek események
  • 31
    Nincsenek események
  • 01
    Nincsenek események
  • 02
    Nincsenek események
  • 03
    Nincsenek események
  • 04
    Nincsenek események
  • 05
    Nincsenek események

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004