Oldal kiválasztása

Kinyitják a bált – Bálterem a Blaha utcán

Szerző: | 2017-07-21.

Még kaphatók jegyek a Jazzy-Anna Utcabálra. Az Anna-bál újdonsága, hogy a Blaha utcában, a hagyományos bál alternatívájaként utcai forgatag várja a vendégeket.

Táncparkett, koncertek, más-más hangulatú vendéglátóhelyek, minőségi gasztro-kínálat és persze patinás miliő. Könnyed, elegáns és laza szórakozás a báltól pár lépésnyire.

A július 29-én rendezendő utcabálra kétezer forintért lehet belépőt váltani.
Kinyitják a bált. Az Anna-báltól pár lépésnyire egy lazább, oldottabb szórakozás. Több száz vendég fogadására készítik fel a reformkori városrész patinás utcáját. Táncparkett, fények, utcabútorok, koncertek és persze a vendéglátók igyekeznek báli hangulatot teremteni a Blaha Lujza utcában. Fellép Szűcs Gabi és a Stereo Swing illetve a Group and Swing. Házigazda: Suri Imre, a Jazzy Rádió műsorvezetője.

Fél hétkor a hagyományos báli menet bevonulása után a szervezők kiürítik az utcát és megkezdődik a kulissza átalakítása. A vendégek este kilenc órától érkezhetnek az utcabálra, ahol elegáns pincérek fogadják majd őket és persze bárok, éttermek, bistro, cukrászda, sőt még sörház is. A kínálat sokszínű, mindenki megtalálhatja az éjszakába nyúló rendezvényen a számára legkedvesebbet.

Mintegy ezer vendég is elfér az utcabálon, ebből ötszázan le is tudnak ülni valamelyik vendéglátónál, akik a következők: Kredenc Gasztrobar, Hello Tourist Bar, Hotel Blaha Étterem, Horváth Ház Borgaléria, Kedves Cukrászda, Morzsa Bistro, Borharapó, Balaton Bier Sörház és az Első Füredi Sörház.

Jegyek vásárolhatóak: a www.jegy.hu oldalon, személyesen a Tourinform Irodában illetve a Vaszary Galériában.
A dress code: könnyed nyári elegancia.

Részletes program és információ az Anna-bál honlapján.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2024 >
Január
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004