Oldal kiválasztása

Olimpiai bajnokok gálamérkőzése

Szerző: | 2017-08-03.

Olimpiai bajnok vízilabdázók játszottak bemutató mérkőzést a Balatonban. A lelátók teljesen megteltek, több mint ezren kísérték figyelemmel a klasszisok megmozdulásait.

A Kemény Dénes vezette Millennium nevű együttes olimpiai és világbajnokokból állt. Itt volt Kásás Tamás, Kiss Gergely, Märcz Tamás, Vári Attila, Szécsi Zoltán, Molnár Tamás, Steinmetz Barnabás, Székely Bulcsú, Varga Tamás, Gergely István, és Varga Zsolt. Már a parton nagy ováció fogadta az egykori játékosokat, labdákra, pólókra, zászlókra osztogattak autogrammokat, a jelenlegi szövetségi kapitányt Märcz Tamást külön megtapsolta a publikum.

Fotógaléria, katt a kis képre.

 

A mérkőzés felvezetéseként előbb a füredi utánpótlás pólósai szálltak vízbe, akik aztán ellenfeleikkel együtt 5 métereseket dobhattak Szécsi Zoltánnak, és Gergely Istvánnak. Nagy üdvrivalgás fogadott minden sikeres dobást, amiből nem is volt hiány, az olimpiai bajnok kapusoknak többször is a hálóból kellett kihalászniuk a labdát.

Kitűnő ötletnek bizonyult, hogy a FINA Világbajnokságra felállított lelátók előtt a Balatonban játszanak egy mérkőzést a masters vb-n a 40 év felettiek kategóriájában induló korábbi nagy bajnokok. Nagy szeretet fogadta a játékosokat, akik nem is okoztak csalódást, a Masters vébén szintén induló, korábbi első ligás pólósokból álló Oázis nevű csapat ellen bravúros gólokat dobtak. Egymást követték a svédcsavarok, az átemelések és a bombagólok. Végül húsz gólt dobtak az olimpiai bajnokok, akiknek csapatába a végén beállt Kemény Dénes kisfia és Varga Zsolt kislánya is. Apa és lánya először játszottak együtt meccset.

A bemutató mérkőzés előtt a helyi szinkronúszók is megmutathatták tudásukat, a parton pedig Kósz Zoltán olimpiai és világbajnok vízilabdázóval, Gujdár Sándor egykori válogatott futball kapussal, Fazekas Nándor több mint kétszázszoros válogatott kézilabdázóval hallhatott beszélgetést a népes publikum.

– Az önkormányzattal együttműködve egy tematikus napot szerveztünk, egyfajta közösségi térré alakítva a vb füredi rendezvényhelyszínét. A szinkronúszást és a vízilabdát akartuk népszerűsíteni, amelyek egyesületi szakosztályok is nálunk – mondta portálunknak Makó István, az eseményt szervező Balatonfüredi Utánpótlás Sport Club elnöke.

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Meseautó

2024-04-06. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Musical.

Arács Napja

2024-04-06. 11.00 Arácsi Népház

Az értékek nyomában Arácson.

< 2023 >
január 30 - február 05
  • 30
    Nincsenek események
  • 31
    Nincsenek események
  • 01
    Nincsenek események
  • 02
    Nincsenek események
  • 03
    Nincsenek események
  • 04
    Nincsenek események
  • 05
    Nincsenek események

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004