Agora

Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést, a rágalmazást. Kérjük, hozzászólásában tegyen így Ön is! Fenntartjuk a jogot mindazon hozzászólások visszautasítására is, amelyek valamilyen faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, illetve durva kifejezéseket vagy személyes adatokat tartalmaznak. A kulturáltan megfogalmazott, jobb esetben érvekkel alátámasztott kritikáknak helyet adunk, külön örülünk, ha mindezt nevével együtt vállalja a komment író. A vádaskodó, indulatos és személyeskedő hozzászólásokat azonban nem közöljük.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

1 075 Hozzászólások
  1. cinikus írta

    Örömmel hallottuk az utak felújításáról szóló tájékoztatást. Remélem a Szabadság utcai felújítás megvárja a győri polip Erkel utcai beruházását, mert a többtonnás teherautók pillanatok alatt tönkrevágnák az új utat is.

  2. Anett írta

    Pár év után lementünk a partra a szüreti felvonulásra, és a meglehetősen jóindulattal mondható kirakodó vásárra. Nem tudom kinek a tulajdonában volt az a póni lovas kocsi, amit egy piros ruhás nő hajtott. A Kerek Templomtól láttam, ahogy az emelkedőn felfele mentek, kb. 4-en ültek még a hölgyen kívül a kocsin. A piros ruhás fogat hajtó nő folyamatosan ostorral csapta mind a két szerencsétlen pónit, akiken látszott, hogy valószínűleg még kocsi nélkül is nehezen mentek volna fel. (Véleményem szerint súrolta az állatkínzás határát.) Ezúton üzenem neki, hogy le kellett volna szállni a kocsiról és nem a pónikat csapkodni!!!