Agora

Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést, a rágalmazást. Kérjük, hozzászólásában tegyen így Ön is! Fenntartjuk a jogot mindazon hozzászólások visszautasítására is, amelyek valamilyen faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, illetve durva kifejezéseket vagy személyes adatokat tartalmaznak. A kulturáltan megfogalmazott, jobb esetben érvekkel alátámasztott kritikáknak helyet adunk, külön örülünk, ha mindezt nevével együtt vállalja a komment író. A vádaskodó, indulatos és személyeskedő hozzászólásokat azonban nem közöljük.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

980 Hozzászólások
 1. András írta

  Az Eszterházy standnál én még soha nem láttam működni a jegyautomatát, ami eleve csak készpénzt fogadna el, azt is mindenféle megkötésekkel. Tavaly még lehetőség volt Simple mobil alkalmazással jegyet venni, de idénre már az se működött.

 2. sétáló írta

  Örülünk a fejlesztéseknek, de a fenntartására is kéne egy kis figyelmet fordítani. A Tagorén a kneip taposó kövek egy részét elhordták, a kockaköveket kibontották. A petanque pálya ma inkább egy gyomtenger és nem homokos, kezelt talaj.

 3. Fájós lábú nyugdíjas írta

  Füred, 2019. aug. 15., csütörtök, 14óra 12 perc, (és utána) életkép a Marina gyógyszertárban: a 3 kiszolgáló helyböl egynél van valaki, késöbb egy másiknál is van idönként kiszolgálás. Ezzel egyidöben néha öten!! is mozognak, árufeltöltés, meg ide-oda szaladgálás, de az idöközben felgyült pácienseket nem veszik észre. (árufeltöltést talán lehetne kevésbé frekventált idöben is csinálni). Miután a várakozó páciensek száma elérte a TIZENÖTÖT, elegem lett ebböl a “szervízböl” és egy házaspárral együtt távoztunk. Nem csináltunk botrányt, minek, ide ugyanis soha az életben be nem teszem még egyszer a lábam. Ez van.
  Szégyen.

 4. Köztársaság lakótelepi lakos írta

  Balatonfüred csodálatos! Fejlődik, szépül. – Ezt mindannyian látjuk!
  Ám picit árnyalja a képet, hogy a lakótelep szemetes, a bokrokat hajléktalanok és rókák lakják… Aki nem hiszi – járjon utána!

  1. Lakot írta

   Vannak rókák? Én még nem találkoztam velük ott. Bár ha tényleg sok a szemét vagy kidobott ételmaradék, előbb-utóbb megjelennek. Azt pedig én is tapasztalom hogy nem lezártan, a kukába kerül a szemét hanem gyakran mellé, nyitva hagyott zsákokba vagy épp a csövesek kinyitják és nyitva hagyják a kukát, ami szintén nem jó dolog, esetleg hátha pár felirat vagy tábla segítene.

  2. Tallózó írta

   Nem kellett utánajárnom! A róka járt utánam! (vagy aranysakál? mindegy) Többször is! Pl. leálltam az autómmal, már sötétedett, kiszálltam, olyan 8-10 m-re tőlem állt, jól megnézett, aztán elsétált. Utánamentem, hátranézve pontosan tartotta a távolságot és elsétált (nem futottam utána, mert akkor halálra nevette volna magát). Ez különböző variációkban velem és másokkal is megtörtént. Füred nemcsak a kultúra városa, hanem a rókáké is. Ez most akkor jó nekünk??

  3. LP lakó írta

   Idén a fűnyitás is ritkán volt, gaz szemét mindenhol, töredezett járdák utcai szemetesek állandóan tele vannak, van amit csak havonta üritenek. Úgy látszik csak a parti sétány számít.

  4. Gilmour írta

   Hát persze! Mert a “nagyrabecsült” turisták ritkán járnak arra!

 5. Vendég írta

  A Szüreti Fesztivált lehetne másik hétvégére tenni?Akkor vannak az önkormányzati választások, és a vendégek itt töltenék az egész hétvégét!
  Szavazásra átjelentkezés pedig már nem lehetséges!

  1. Szüret írta

   És ezért rakják el a fesztivált? Nem inkább Önöknek kellett volna nem lekésni a határidőt? Inkább tervezze át sok ember a programját, akik mentek volna a fesztiválra és már ruhát is béreltek?