Agora

Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést, a rágalmazást. Kérjük, hozzászólásában tegyen így Ön is! Fenntartjuk a jogot mindazon hozzászólások visszautasítására is, amelyek valamilyen faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, illetve durva kifejezéseket vagy személyes adatokat tartalmaznak. A kulturáltan megfogalmazott, jobb esetben érvekkel alátámasztott kritikáknak helyet adunk, külön örülünk, ha mindezt nevével együtt vállalja a komment író. A vádaskodó, indulatos és személyeskedő hozzászólásokat azonban nem közöljük.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

1 981 Hozzászólások
 1. Őslakos írta

  Számomra teljesen érthetetlen, hogy miért a szezon kelős közepén kell az Arad utcát felújítani. Ilyen kritikán aluli munkaszervezéssel még nem találkoztam, hová süllyedünk még? A munka tempóját meg egyszerűen nem lehet minősíteni, ezzel a felújítással két hét alatt el kellett volna készülni. Egyszerűen felháborító!

 2. Csalódott füredi víz kedvelő írta

  Ma 18.55 től 19.30 vártam, hogy mwgnyissák a Szekér Ernőforrást, aztán szomorúan és csalódottan hazamentem….. Pedig elvileg 19.00 és 20.00 között folynia kellene….. elfelejtették megynyitni 19.00kor vagy kiszáradt?

 3. Egy vendég írta

  Párakapu
  A Füred szálló közelében felfedeztem valamit,ami párakapunak néz ki. Csakhogy víznek.párának nyoma sincs. Tavaly sem volt.Talán nincs elég meleg;vagy miért nem müködik?? Nyíregyházán például meg tudták valósítani ezt a fantasztikus projektet,a kultúra városa vajon miért nem?
  Amúgy lenne két javaslatom ezzel kapcsolatban: legyen egy nyomógomb,ami elindítja a vizet,és legyen egy lefolyó,hogy kivételes működés esetén ne legyen sáros a járda!

  1. sokat látott írta

   Párakapunak. Igaza van. Sokszorosan. Külföldi magyarok vagyunk, és engedjenek meg egy megjegyzést: sokfelé voltunk már a világban, de M.országon az az érzésünk, hogy valahol építenek valami szép vagy szükséges dolgot, aztán a sorsára hagyják. Karbantartás semmi. Aztán a szétesés elött csodálkoznak. Persze kivétel mindenhol van. És ez szinte minden vonalon, mindennel így van. Miért?? (nem tudom, itt mi a pontos kifejezés, én városépítö, vagy tervezö? vagy rendezö? mérnök vagyok egy 200 ezres városban, )

 4. Lucifer írta

  Ma reggel vásárolni voltam az egyik nagy élelmiszer-üzletünkben. Sokan voltak a zárt térben, ami a járvány szempontjából kifejezetten kockázatos. Az emberek a pénztáraknál egymás nyakába lihegtek, eszükbe sem jutott betartani a kellő távolságot. Az egész üzletben, beleértve a személyzetet is, kizárólag én viseltem maszkot.
  Amikor a húsos pultnál az eladó hölgy behajolt az ott fedetlenül tárolt fölvágottak közé, eszembe jutott az eredetinél hatványozottabb mértékben fertőző delta-variáns…
  Ennyire feledékenyek vagyunk? Vagy egyszerűen csak fegyelmezetlenek? A szakemberek egyértelműen megmondják, hogy elkerülhetetlen a negyedik hullám, csupán a mértéke kérdéses. De ilyen átoltottság mellett (min. 80-85%-ra lenne szükség) miben reménykedünk? És kit fogunk átkozni, ha sorban jönnek majd újra a szigorító intézkedések? Ugye, senki sem önmagát: mindig valaki más a hibás.
  Mi lenne, ha elkezdenénk végre önállóan és észszerűen gondolkodni és cselekedni?

  1. Tények írta

   Bölcs gondolatok, szomorú helyzetkép.