Agora

Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést, a rágalmazást. Kérjük, hozzászólásában tegyen így Ön is! Fenntartjuk a jogot mindazon hozzászólások visszautasítására is, amelyek valamilyen faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, illetve durva kifejezéseket vagy személyes adatokat tartalmaznak. A kulturáltan megfogalmazott, jobb esetben érvekkel alátámasztott kritikáknak helyet adunk, külön örülünk, ha mindezt nevével együtt vállalja a komment író. A vádaskodó, indulatos és személyeskedő hozzászólásokat azonban nem közöljük.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

1 560 Hozzászólások
 1. füredi lakos írta

  Káosz az Füred áruház parkolónál. Sorompóval fizetővé lezárták az épület alatti részt.Sokan nem akarnak fizetni ezért össze vissza mindenhol megállnak,lehetetlenné téve ezzel az eddig megszokott közlekedést. A társasház garázsaiból lehetetlenné vált a ki és bejutás amikor rossz helyen parkolnak autók,kérdés ki az illetékes ez ügyben?

 2. Pezsgő írta

  Kell, mint egy falat kenyér.

 3. Siske írta

  Hát igen csak le kell autozni a piros templomtol a moloig. Az ember majd kieseik az autobol olyan kátyus, hepe-hupás az ut.

 4. füredi lakos írta

  Érdekes észrevétel.2020 10 16-17-18, 3 napos nyugdíjas rendezvény 300 fő a Hotel Annabellában zárt helyen.Akkor most van,vagy nincs járvány? Veszélyeztetett idősek?

 5. Annának írta

  Kedves Anna! Legközelebb a helyesírással kapcsolatos hozzászólásában ne felejtsen el a vesszők elé szóközt tenni, hogy csak egyet emeljek ki az Ön által vétett számos hibából…

 6. Gaál Anna írta

  Kedves “örök Lóczys”,nem tudom,mit szólt volna Lázár tanár úr,ha meglátja,hogy ön az irodáját irodályának írja? ( iroda, irodája,birtokos rag)

 7. GÉZA! írta

  Hozzászólás a P. Horváth Ádám utcához! Sajnos semmilyen munkálatok nem zajlanak napok óta! Az esős idővel pedig sártengerré változott a környék! Lehet nem ilyen vállalkozókat kellene megbízni a munkával, akik lassan 1 éve sem képesek megoldani a feladatukat! De az autósok hamar feltalálják magukat.. a frissen aszfaltozott járdára parkolva nem lesz sáros a féltve őrzött autó! Lehet a parkolást is meg kellene oldani a környéken!

 8. Örök Lóczys írta

  A képeket nézve nagyon szép lesz a Lóczy felújítása. A könyvtár egy “kicsit” más mint a mi idönkben amikor is a Lázár tanár úr irodályában volt eldugva a bejárattól jobbra. / 74-ben értem/ A tervezö a lehetö legjobbat hozta ki a kihozhatóból, a szürke szín is eleganciát ad az épületnek, harmonizál a többi szinnel. Nagyon szép a belsö udvar, a rampa körüli falat a bástya magasságában meghagynám így nem takarja el a müalkotást ami hozzátartozik az épület történetéhez. A diákoknak sok tanulást, a tanároknak jó munkát kivánok a megújult iskolájukban.

 9. másik füredi írta

  Csak gratulálni tudok annak az autósnak, aki a Horváth Ádám utca jelenlegi állapotában száguldozni tud arrafelé. Vagy ha mégis megpróbálja, megkapja érte a méltó büntetését: viheti az autót a szervizbe futómű-javításra, ami nem két fillér!
  Az viszont teljesen igaz, hogy az útfelújítás úgy készül, mint a Luca széke, de hát a jámbor füredieknek ezt is le lehet nyomni a torkán.