Agora

Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést, a rágalmazást. Kérjük, hozzászólásában tegyen így Ön is! Fenntartjuk a jogot mindazon hozzászólások visszautasítására is, amelyek valamilyen faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, illetve durva kifejezéseket vagy személyes adatokat tartalmaznak. A kulturáltan megfogalmazott, jobb esetben érvekkel alátámasztott kritikáknak helyet adunk, külön örülünk, ha mindezt nevével együtt vállalja a komment író. A vádaskodó, indulatos és személyeskedő hozzászólásokat azonban nem közöljük.

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

869 Hozzászólások
 1. Egy helyi járati utas írta

  Ha már a “hozzáértő” közlekedési szakembereknek olyan helyi járati menetrendet sikerült megalkotniuk, amelyet kèptelenek tartani a sofőrök, legalább tartsák be a menetrendben szereplő csatlakozásokat. A felső városrészből induló 1-es helyijárat rendszeresen késik, így a pályaudvaron lekéssük a 4-es helyi buszt. Ezzel lehet(ne) eljutni a szabadstrandra! Hogy alapozzon így bàrki a helyi járatokra, ha egy csatlakozásban sem lehet megbízni? Csodálkozunk, ha kevesen utaznak? Kérem az illetéseket rendeljék el, hogy az 1-es buszt (késsen az bármennyit) várja be a 4-es a pályaudvaron. Vegyük már komolyan, ha szolgáltatunk!

  1. m.e. írta

   Ezzel csak az a gond, hogy a 4-3-as buszok a vonatokhoz viszik vagy hozzák az embereket “kelet Füredről” a vasútállomásra.Mert a gyors nem áll meg Arácson. Tehát ha azok késnek a strandra járok miatt akkor a vonatot késik le az emberek. A megoldás a menetidő betartása, még, ha nyáron ez lehetetlen is.

 2. Dr. Kupcsulik Bálint írta

  Érdeklődni szeretnék, hogy a Koch borászat miért nem veszi vissza a kiadott poharakat?

 3. András írta

  Mikor várható, hogy megjelennek Fürden a minőségi street food ételek? Zsíros lángost, mirelit sült krumplit áruló igénytelen büféből van száz. Művészkedő, túlárazott, divat éttermekből is jól állunk. Már csak néhány normális hely kellene, ahol egy család minőségi gyorsételeket tud enni. Pl. Zing, Paneer, Pizza Me, Pad Thai stb. Esküszöm, már egy normális giroszos is boldoggá tenne.

 4. Névtelen írta

  Olvasom a sok levelet,aztán NEM tudom ki van mögötte? Talán lehetne NÉVVEL írni.Nem szégyen leírni amit gondolunk, hisz MI itt lakunk ebbe a GYÖNYÖRŰ városban, és ha van VÉLEMÉNYÜNK, hát tessék.Nem bántanak senkit,csak legfeljebb MEGFOGADJÁK a tanácsot,vagy egyebet .TESSÉK -TESSÉK ÍRJON MINDENKI. APPEL MIKLÓS

  1. Névtelen 2. írta

   Írunk, írunk! Engedje meg, hogy eldöntsük, hogy névvel, vagy név nélkül! Van aki minden érában jó helyen van, így könnyű! 🙂

 5. Csarnok fák írta

  Támogatom a faültetést a vásárcsarnok környékére. Tényleg klassz hely, padok is vannak, el lehetne ott lenni de tényleg semmi árnyék nincs és nyáron egy forró betondzsungel az egész.

 6. Paloznaki írta

  Idáig nagy nehezen, de elfogadtuk hétvégén használhatatlan a kerékpárút kūlönböző rendezvėnyek miatt. Azért az mégis túlzás ,hogy a 71 es főùton kerėkpárversenyt rendeznek mindenféle felvezetės nelkūl vasárnap.Semmi nem tajékoztatta a közlekedőket. Balatonfūreden a benzinkuttôl indultak rá a forgalmas főutra bįztosìtás nélkül.
  Ki vállalta ezért a felelősėget? Ha Balatonfüreden felelötlenül rendezik a programokat ės el is fogadják ezt a káoszt, kérem kìméljék a kõrnyék még ėlhető településeit.