Oldal kiválasztása

Korszerűsítik a Marinát és az Annabellát

Szerző: | 2017-12-21.

A Danubius két füredi szállodájában újabb korszerűsítéseket végeznek. Felújítják a Hotel Annabella szobáit, a Marina toronyépületében pedig három emeleten is a korábbinál jobb komfortfokozatot kapnak a szobák.

Az áprilisi nyitásra a Hotel Marina toronyépületének további három szintjén szépülnek meg a folyosók és a szobák, így a felső kilenc szint teljesen felújítva várja majd a vendégeket. A standard szobák a renoválás után az eddigieknél magasabb minőségi feltételeknek felelnek majd meg, superior kategóriájú minősítést kapnak.
Megújult fürdőszobákat vehetnek birtokba a szállóvendégek, akiknek a kényelmét a szobákban síkképernyős televíziókészülékek, és ingyenes wifi szolgálja.

A vendégek komfortérzetét javító szolgáltatások köre is bővül egy külső gyermek élménymedencével, melynek egyik része az egészen pici, totyogó gyermekeknek nyújt majd élményt, a másik része a nagyobbak szórakoztatásáról gondoskodik, különböző csúszdákkal, élményelemekkel, vízi ösvénnyel.

  • Képgaléria

A városban egyedülálló all inclusive szolgáltatást, a korlátlan étel- és italfogyasztást jövő évben már kellemesebb környezetben, klimatizált étteremben vehetik igénybe a vendégek. A sportolni vágyókat pedig 15 különböző luxus minőségű kardió és erősítő gép várja az új fitnesz teremben.

– Szintén a tavaszi nyitásra készül el a Hotel Annabella eddigi standard emeleteinek hűtő-. fűtő klimatizálása. A superior szobákkal együttesen így már 389 szobában várja a szálloda teljes kényelemmel vendégeit – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Vászolyi Judit, szállodaigazgató.

A Danubius Hotels Group a két füredi szállodája mellett három budapesti hotelében is felújítást végez, a tavaszra befejeződő munkálatok teljes költsége több mint hatmilliárd forint – áll a cégcsoport közleményében.

A közel 400 szobás Annabella és a 350 szobás Marina a város két legnagyobb szállodája, együtt Füred éves idegenforgalmi adóbevételének jelentős százalékát adják. Idén mindkét szálloda superior minősítést kapott, így a vendégek számára még több és jobb szolgáltatást kínálnak a hotelek.
Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Meseautó

2024-04-06. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Musical.

Arács Napja

2024-04-06. 11.00 Arácsi Népház

Az értékek nyomában Arácson.

< 2018 >
December

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004