Oldal kiválasztása

Újra Harley-Davidson Fesztivál

Szerző: | 2018-05-11.

Június 6-10. között, újra Harley-Davidson Open Road Fesztivál Alsóörsön. A fesztivál nyereményjátékában gazdára talál egy eredeti Harley-Davidson. Idén először megrendezik az Open Road Fest Nemzetközi Erősember Bajnokságot. Fellép a Tankcsapda, az Apocalyptica, a Canned Heat, a The New Roses, a Leander Kills, a Zenevonat produkció az LGT sztárjaival, a Zorall, és a Paddy and the Rats.

A kiváló rock, metál és blues zenekarok koncertjei mellett lesz Lovas Rodeo Show, kaszkadőr és műrepülő bemutatók, jótékonysági Kids Race futam a legkisebbek főszereplésével, de meglepetés programokkal is várják majd a közönséget.

110 kilogramm – ennyi annak az elemnek a súlya, amellyel az Open Road Fest Nemzetközi Erősember Bajnokságának egyik versenyszámában elbánnak majd a vállalkozó kedvűek. Az izlandi kereszt cipelés mellett a hazai és külföldi profi versenyzők többek között kamionhúzásban, thor kalapács kitartásban, kőgolyó emelésben feszülnek majd egymásnak, egyéniben és csoportosan is, de a bátor amatőröknek is lesz lehetősége a kibontakozásra.

„Ez lesz a főpróba a jövő évi jubileumi fesztiválunkra, így mindent megteszünk, hogy minden eddiginél nagyobbat robbanjon” – tette hozzá a rendezvény sajtótájékoztatóján Dobai Attila a Harley-Davidson Open Road Fest igazgatója. „Természetesen ezúttal is megtartjuk a hagyományos motoros felvonulásunkat szombaton délben, amelyen szerencsére minden alkalommal egyre többen vagyunk, a világ minden részéről. És persze idén is kedvezünk valamelyik fesztiválozónknak, hiszen utolsó nap kisorsoljuk a Harley-Davidson Street Rod motort – tette hozzá Dobai Attila.

A nyereményjátékba a Tankcsapda is beszállt, a sajtóeseményen örömmel jelentette be Fejes Tomi és Sidi, hogy a játékot megfejelik, egy különleges ajánlattal rukkoltak elő rajongóiknak. „A civil életben is motorosok vagyunk, motorozunk, így arra gondoltunk, hogy nekiindulunk az ország egyik-másik végébe és egy-egy utast leviszünk magunkkal kétkeréken Alsóörsre, a fesztiválra, a Tankcsapda koncertre.” – nyilatkozta Fejes Tomi.

További információk a rendezvény honlapján.

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Meseautó

2024-04-06. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Musical.

Arács Napja

2024-04-06. 11.00 Arácsi Népház

Az értékek nyomában Arácson.

< 2018 >
Október

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004