Ki legyen az év turisztikai vállalkozója?

Idén is keresik az év balatonfüredi turisztikai vállalkozóját. A helyi turisztikai egyesület szakmai díját a legtöbb szavazatot kapott jelölt kapja. Bárki tehet javaslatot, ki az a vállalkozó a városban, aki példamutató munkájával, színvonalas szolgáltatásával érdemes lehet a díjra.

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület az elmúlt évhez hasonlóan idén is megrendezi az idegenforgalmi szezonnyitóját a turisztikai szolgáltatók, vállalkozók részére.

Milyen irányba haladjon a város turisztikai kínálata? Mire van pénz, és milyen fejlesztési lehetőségekkel lehet számolni? Melyek a város erősségei és gyenge pontjai?
Ezekre a kérdésekre keresik a választ a február 26-án, 16 órakor a Margaréta Hotelben rendezendő fórumon, amelyre a turisztikai vállalkozások képviselőit, illetve minden együttműködésre nyitott érdeklődőt is várnak.

A rendezvényen átadják az Év balatonfüredi turisztikai vállalkozója díjat. Tavaly az elismerést Dobai András, a Kredenc tulajdonosa vehette át. Beszélgetésünk a díjazottal itt.

Az idei jelöltek:

Barabás Barna – Zelna Borászat
Hortobágyi Gergely – Nagyi Kertje Teaház és Fogadó
Kántor Zsuzsanna – Bistro Sparhelt
Soponyai Róbert – Giorgi Pizzéria
Zeliska Orsolya – Péklány kézműves pékség
Kara Zsuzsanna –  Arácsi Cukrászda

A jelöltek közül az alábbi linken lehet szavazni, ki legyen az év turisztikai vállalkozója Balatonfüreden.

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.