Oldal kiválasztása

Változások a helyi buszközlekedésben

Szerző: | 2020-03-24.

A járványügyi helyzetre való tekintettel, az utasok és az autóbusz-vezetők védelmében március 23-tól készpénzmentessé vált a jegyvásárlás a Volánbusz valamennyi járatán, így Balatonfüreden is. Március 25-én, szerdán a tanszüneti menetrend lép érvénybe az országos, a regionális és a helyközi buszjáratokon is.

A Volánbusz Zrt. és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. megállapodása alapján az autóbusz-közlekedési társaság valamennyi helyközi illetve helyi járatán elérhetővé válik a készpénzmentes jegyvásárlás.
A mobiljegyvásárlás bevezetésével egyidőben a társaság minden helyi, országos, regionális és távolsági járatán felfüggeszti az első ajtónál történő felszállást, a járművezetőket szalagkordonnal határolják el az utastértől.

Az applikációban megvett elektronikus jegyek ára megegyezik a hagyományos jegyekével. A teljes árú jegyek mellett elérhetők az 50 és 90 százalékos kedvezménnyel válthatók is. A hónap végén pedig már bérletvásárlási lehetőséget is kínál az alkalmazás, amely elérhető a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. honlapján.

A helyi és helyközi járatokon továbbra is válthatók papíralapú jegyek a szokásos elővételi módokon, de a közlekedési társaság kéri: aki csak teheti elektronikus úton váltsa meg jegyét.

Március 25-től tanszüneti menetrend lép érvénybe az országos, a regionális és a helyközi buszjáratokon.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Meseautó

2024-04-06. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Musical.

Arács Napja

2024-04-06. 11.00 Arácsi Népház

Az értékek nyomában Arácson.

< 2020 >
Április 3
  • 03
    Nincsenek események

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004