Újra Virágos Balatonfüredért verseny

A szokásostól eltérő jelentkezési lehetőségekkel, idén is meghirdette a város a Virágos Balatonfüredért versenyt, amelyre bárki benevezhet. A városszépítő lakossági mozgalom keretében, a járványhelyzet miatt, ezúttal elmarad a kertek, balkonok megmérettetése.

A városszépítési hagyományok valamint az eddig elért eredmények folytatásaként idén ismét elindul a Virágos Balatonfüredért mozgalom. A cél változatlan: a város egyre ápoltabb és vonzóbb legyen.

A hagyományoknak megfelelően a balatonfüredi ingatlan és lakás tulajdonnal rendelkező bejelentett állandó lakosok és a városi intézmények támogatott virágvásárlási lehetőséget vehetnek igénybe.

A mozgalom keretében az önkormányzat a jelentkezések sorrendjében a lakosságot maximum 1450 főig, személyenként 2500 forinttal, és 15 városi intézményt, tízezer forinttal tervezi támogatni.

A járványhelyzet miatti korlátozásokhoz alkalmazkodva, a személyes kontaktusokat minimálisra csökkentve a jelentkezéseket kizárólag online fogadják, illetve ebben az évben a kertek, balkonok szokásos versenyét nem hirdetik meg.

A támogatott virágvásárlási lehetőség igénybevételéhez jelentkezni április 2-tól, csak elektronikusan, itt a honlapon lehet.

A támogatott virágvásárlási lehetőséget abban a kertészetben lehet igénybe venni, amelyet a jelentkezési lapon bejelöltek.
A Sylvestris Kertcentrumban április 14-től május 12-ig, a Balaskó kertészetben április 14-től május 12-ig.

A virágvásárlási támogatást igénybe vevőknek, vásárláskor, személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal és lakcímkártyával igazolniuk kell, hogy balatonfüredi állandó lakosok és ingatlanonként csak egy személy, egy kertészetben veheti igénybe a támogatást, egyúttal nyilatkoznia kell, hogy a versenyben részt kíván e venni. Jogtalan támogatási kérés esetén a kapott támogatást vissza kell fizetni és a jogosulatlan igénylőt kizárják a mozgalomból.

 

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.