Munkatársakat keres a Zsidó Kiválóságok Háza

Munkatársakat keres a Zsidó Kiválóságok Háza. A kulturális intézménybe rendezvényszervezőt és tárlatvezetőt alkalmaznának.

Rendezvényszervezési- és adminisztráció menedzser

Feladata az intézmény szellemiségéhez igazodó magas színvonalú kulturális események szervezése, az Alapítvány adminisztrációs feladatainak koordinálása-végzése, részvétel az állandó kiállítás nyitva tartásának biztosításában. Előnyt jelent az angol és/vagy német nyelv legalább alapfokú ismerete, turisztikai, kultúra szervezési téren és pénzügyi adminisztrációban szerzett gyakorlat és számítástechnikában alkalmazói szintű jártasság. Szintén előny, ha a pályázó Balatonfüreden, vagy közeli településen lakik és rendelkezik saját gépkocsival.

Kiállítás üzemeltetési és látogatókat fogadó munkatárs

Feladata a „Zsidók és csúcstechnika; Einsteintől napjainkig” című állandó és esetenként időszaki kiállítások folyamatos nyitvatartásának biztosítása, látogatók fogadása és kalauzolása, a működtetéshez szükséges informatikai megoldások alkalmazói szintű betanulása, ismerete és használata, a kiállításokra és a kulturális rendezvényekre érkező látogatók fogadása, a rendezvények előkészítésében és lebonyolításában való aktív részvétel. Kulcsfontosságú az intézmény szellemiségével való azonosulás. Angol és/vagy német nyelv alapfokú ismerete, valamint balatonfüredi, vagy környékbeli lakhely előnyt jelent. A feladat jellegéből következően hétvégi és ünnepnapi munkavégzésre való készség szükséges.

Életrajzot az olti.ferenc@zsidokivalosagok.hu címre várják.

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.