Oldal kiválasztása

Új, modern orvosi központ nyílt Balatonfüreden

Szerző: | 2020-06-08.

A Szívkórház szomszédságában, a Gyógy térre néző Horváth-házban nyílt meg Balatonfüred legújabb magánorvosi központja, a Tagore Medical Center. Az intézmény célja, hogy egyedülállóan magas színvonalú orvosi, ultrahang-diagnosztikai és laboratóriumi szolgáltatást nyújtson a város szívében, exkluzív környezetben. A központ fő profilját a szív és érrendszeri betegségek vizsgálata és kezelése jelenti, amely mellett további szakterületek indulnak, teljes testet lefedő ultrahang-diagnosztika, neurológia, belgyógyászat és bőrgyógyászat-esztétika.

A széles körű laboratóriumi szolgáltatások példájaként a koronavírus tesztek teljes skálája elérhető a centrumban, a fertőzést legpontosabban kimutató légúti PCR-tól az újdonságnak számító légúti gyorsteszten át a korábban átélt fertőzést kimutató nagylaboros és rapid antitest tesztekig.

A Tagore Medical Center Balatonfüred gyógyászati központjában, a Gyógy térre néző Horváth Házban nyitotta meg kapuit.
– A Tagore sétány szomszédságában, az itt gyógyult Nobel-díjas költőre is emlékezve választottuk az elnevezést – meséli Aradi-Gludovátz Eszter, a centrum ügyvezetője – mellyel a helyi értékekhez való kötődést és a gyógyításba vetett rendületlen hitet szerettük volna hangsúlyozni.

A magánorvosi centrum elsődleges célja, hogy Balatonfüred kiemelt turisztikai és gazdasági szerepét reprezentálva a város és régió meghatározó járóbeteg ellátó magánközpontjává váljon, a legmodernebb orvosi technológiák alkalmazásával. A magas szakmai színvonalat kiegészíti az egyedi belső és külső környezet, mely a Horváth Ház kulturális adottságaira építve megnyugtató, exkluzív helyszínt biztosít a gyógyuláshoz.

Indulásként négy különböző szakma képviselői kaptak helyet a korszerű rendelőkben: a kardiológiai betegségek teljes körű kivizsgálásán kívül neurológia, ultrahang diagnosztika és belgyógyászati szakrendelésekre fogadnak jelentkezőket.

Szolgáltatásaik hamarosan bőrgyógyászati és orvos esztétikai vizsgálatokkal, szépészeti kezelésekkel bővülnek. Az orvosközpont professzionális laboratóriumi háttérrel rendelkezik, így a betegek igényelhetik a legtöbb orvosi vizsgálathoz szükséges széleskörű laborvizsgálatok elvégzését is. A fejlett labordiagnosztikai háttérnek köszönhetően a Tagore Medical Centerben várakozás nélkül lehetőség van az összes, jelenleg elérhető koronavírus-teszt elvégzésére.

Kedvező áron elérhető a korábbi fertőzés tényét kimutató, azonnali eredményt adó IgG/IgM gyorsteszt, de igényelhető a 100%-os pontosságú, pontos vérszintet adó, akkreditált nagylaboros koronavírus IgG teszt. Az aktuális fertőzöttség megállapítására a légúti PCR vizsgálat a megfelelő választás, mely otthoni önmintavételi módon is elérhető. A műtétre várakozók vagy a külföldre utazók esetében szükséges koronavírus igazolás is igényelhető.

– Olyan központ létrehozását terveztük, amely Nyugat-Európai mércével mérve is megállja a helyét, és magas szintű egészségügyi ellátást épít fel a régióban – hangsúlyozta Dr. Aradi Dániel, a Tagore Medical Center orvosigazgatója, kardiológus főorvos, egyetemi docens. Elmondása szerint a foglalkoztatott orvosok mindegyike kiemelkedő szakmai felkészültséggel, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. A rendeléseket korszerű eszközpark segíti, melyet terveik szerint országos szinten is egyedülálló diagnosztikai lehetőségekkel folyamatosan fejleszteni fognak.

Bejelentkezés orvosi szakrendelésekre, laborvizsgálatra, illetve koronavírus-tesztelésre: +36 20 280 3939 telefonszámon, az info@tagoremed.hu email címen vagy a www.tagoremed.hu honlapon.

További információ elérhető a Tagore Medical Center weboldalán: www.tagoremed.hu

A Tagore Medical Centerrel kapcsolatos legfrissebb információkért kövesse figyelemmel Facebook oldalukat: https://www.facebook.com/tagoremedical

(X)

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2021 >
Január
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004