Életmentő készülékre gyűjtenek

Az Arácsért Alapítvány adománygyűjtést hirdetett, amelynek bevételéből egy defibrillátort helyeznek el az Arácsi Népházban.

Dr. Gulyás Jenő háziorvos javaslatára kezdeményezte az Arácsért Alapítvány a defibrillátor beszerzését. Az újraélesztést segítő berendezésre már közel 300 ezer forint összegyűlt az idei adóbevalláskor felajánlott 1 százalékokból. A készülék ára azonban 910 ezer forint, ehhez kéri az alapítvány a további hozzájárulásokat – tudtuk meg Fabacsovics Zoltántól, az alapítvány kuratóriumának elnökétől.

A város önkormányzata 300 ezer forint támogatást biztosít az életmentő készülék beszerzéséhez, a még hiányzó 300 ezer forint előteremtésére november 30-ig várja az alapítvány az adományokat.

Adomány átutalható az alapítvány 73200110-11257086 számú bankszámlájára (közleménybe kérik beírni: DEFIB_2020), vagy befizethető készpénzben az Arácsi Népházban, a nyitvatartási idő alatt.

Azon magánszemélyek, akik legalább ötezer forinttal valamint azon gazdasági társaságok, amelyek legalább tízezer forinttal támogatják a gyűjtést, 1-1 palack a bARÁCSság bora alapítványi bort kapnak ajándékba.

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.