Felmérést végez a KSH

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) önkéntes lakossági adatfelvételeket hajt végre Balatonfüreden. Az április és június között zajló felmérés a lakosság utazási szokásait, munkalehetőségeit valamint a háztartások informatikai eszközhasználatát vizsgálja.

Az összeírást a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A járványügyi helyzetre tekintettel a cég felajánlja a telefonon keresztüli válaszadást, valamint egyes adatgyűjtések esetében kérik a kérdőívek weben történő kitöltését.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.

A lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8.00 -16.30 óra között, péntekenként 8.00 -14.00 óra között a +36 80 200-766-os (3-as mellék) telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen ad a KSH további felvilágosítást.

 

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.