Oldal kiválasztása

Augusztusban Füredre várják a királynőt!

Szerző: | 2021-07-12.

Újra Balatonfüreden rendezik meg a Miss Balaton gálát. Augusztus 13-án nagyszabású gálaesten gyűlnek össze a Miss Balaton korábbi királynői és udvarhölgyei.

Az augusztus 13-i eseményre természetesen hivatalosak a különleges szépségű lányok mentorai is, így itt lesz Epres Panni, Horváth Éva, Dukai Regina, Gelencsér Tímea és Iszak Eszti is.

A Miss Balaton filozófiája a szépség, a nőiesség megélése könnyed nyári köntösbe csomagolva, így ebben a szellemben született meg az idei gálaest tematikája is. Az ismert felkészítő csapat, a mentorok és korábbi versenyzők összetartó közösségén túl prominens vendégeket várnak és parádés fellépőket ígérnek a szervezők a balatonfüredi eseményre.

Horváth Éva büszke rá, hogy hosszú évek óta egyengeti a felfedezettek útját. „A Miss Balaton filozófiája a folytonos megújulás, a fiatalság és szépség megélése, amely során megtanuljuk önmagunkat, megismerjük a határainkat, keressük a belső harmóniát. Hiszek benne, hogy a külső szépség a belső stabilitásnál és önazonosságnál kezdődik” – vélekedett az egykori szépségkirálynő, aki nyár végére várja második gyermekét.

Iszak Eszti oszlopos tagja a felkészítő csapatnak: „Nyaraim meghatározó élményei a Miss Balaton események, büszke vagyok rá, hogy részt vehetek ebben. Rengeteget ad ez a közösség azon felül is, hogy nagyon szeretem a feladatomat is, ami két irányú: egyrészt a felkészítő folyamatban való részvétel, másrészt a gála vezetése.”

Ezt erősítette meg Balogh Eleni is, a Miss Balaton 2019-es győztese, aki a pandémia előidézte helyzet miatt immár második éve viseli a koronát. „A Miss Balaton az egész életemet megváltoztatta, hozzáadott a személyiségemhez, a verseny által új lehetőségekhez jutottam. Legyen akár egy esemény, akár munka, vagy csak a többiekkel való találkozás, mindig feltölt és inspirál arra, hogy jobb legyek. A kitartás, az akarat, az alázat, amit itt tanultam, örökre az életem része lesz” – vallotta be a sugárzó szépségű királynő, aki szintén nagyon várja az augusztus 13-i gálaeseményt.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

< 2021 >
November

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004