Oldal kiválasztása

Kiss Ferenc Galériája

Kiss Ferenc hosszú évtizedes gyűjtőmunka következtében az egyik legnagyobb műtárgy és kéziratgyűjtemény birtokosa is, megtalálható nála Karinthy, Petőfi, Radnóti, József Attila és Szép Ernő egy-egy műve is.

Közel hozza a Füredre utazókhoz a kortárs művészetet is, mert nem csak a „kiválasztott kevesek” érthetik a művészetet – vallja. Igyekszik tanácsokat adni a gyűjtőknek, a műtárgyvásárlásra nyitottaknak és azoknak is, akik már befektettek műalkotásokba.
Kiss Ferenc tulajdonosa a nemzetközi szinten is jól ismert artportal.hu művészeti magazinnak is, ami naprakész információval szolgál a kortárs képzőművészeti hírekről és programokról.

 

 

Megosztás

Programok

Jókai-napok

2024-05-03-04. Jókai Emlékház

Megemlékezés, irodalmi est.

Zeneiskolai koncert

2024-04-28. 17.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Művészeti csoportok hangversenye.

< 2021 >
Május

Hírek, Agora

Hírek

Sebességmérési akció

A rendőrség az egész országot érintő sebesség-ellenőrzési kampányt tart. Balatonfüreden is mérnek.

Lezárják a Kossuth utcát

Május 1-jén majális lesz a Kossuth utcán, ezért annak felső részét lezárják. Íme, a részletek.

Verspályázat

A város ebben az évben is meghirdeti a Salvatore Quasimodo verspályázatot.

Agora

  • Brien Fery2024-04-16 12.02AgoraA Fürdö utcában a Rendszetudományi központ előtt az úttest megsüllyedt és annyira hepehupás hogy csak lépésben lehet áthaladni a szakaszon.
  • Nyugdijas Öreghegyi2024-04-16 11.57AgoraTisztelt Somogyi úr, az Öreghegyi utca elején létesítettek egy kis "Park"-ot. Sajnos ennek a rendben tartására úgy látszik nem jut
  • csalódott mátrai országjárók2024-04-14 10.23AgoraTegnapelőtt (péntek) voltunk a Kisfaludy strandon, a WC még mindig csukva. Ezzel szemben kedden az akali strandon már régóta nyitva

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004