Oldal kiválasztása

Már kaphatók a belépők a 197. Anna-bálra

Szerző: | 2022-05-04.

Július 23-án rendezik meg Balatonfüreden a 197. Anna-bált, már kaphatók a jegyek a minden korábbinál több vendéget befogadó eseményre. A patinás rendezvényt ezúttal is az Anna Fesztivál szabadtéri programjai előzik meg. Lesz prímásverseny, operagála, kórusok hangversenye és szívhalászat.

Újdonság, hogy a Gyógy téren egy 150 férőhelyes üvegsátrat állítanak fel, így az ország egyik legrégebbi társadalmi eseményén, a 197. Anna-bálon összesen mintegy hatszáz bálozó vehet részt. Idén az utcabál elmarad, de a Blaha utca díszkivilágítást kap, az éttermek, bárok pedig különleges, a bálhoz illő kínálattal várják a vendégeket.

Az eseményt július 23-án, szombaton az Anna Grand Hotel díszes termeiben, patinás udvarában rendezik meg. A bál előtt a Vaszary Villa kertjében gyülekeznek a vendégek és onnan indul majd a zenés menet, itt akasztják a hölgyek nyakába a sorszámozott herendi porcelán szíveket. A báli közönség szavazza meg a 15 legszebb lányt, akik közül majd a szakmai zsűri választja ki a bál szépét és udvarhölgyeit.

Káel Csaba rendezte operett műsort láthat a közönség, a hagyományos palotást az Operaház balettművészei táncolják, a Mendelssohn Kamarazenekar pedig kisebb koncertet ad. A bálra ezúttal is meghívást kap minden 18 éves balatonfüredi lány, valamint a város kulturális partnertelepüléseiről egy-egy pár.

Július 19-23. között zajlanak az Anna Fesztivál eseményei. A Gyógy téren felállított nagyszínpadon Operagála lesz, amelyen világhírű darabokból csendülnek fel részletek, egy nappal előbb pedig a Magyar Állami Operaház művészei adnak műsort ugyanitt. Megrendezik a közkedvelt Szívhalászatot és idén tizedik alkalommal a Hagyományok Házával közösen megtartja a város a prímásversenyt is. A legjobb produkciókból és meghívott előadók műsorszámaiból gálakoncert lesz a Gyógy téren felállított nagyszínpadon.

A 197. Anna-bálra a hagyományos, a vacsorát is tartalmazó báli belépők 85 ezer forintba kerülnek, az üvegsátorban 75 ezer forintért lehet helyet foglalni. A belépők kizárólag az annabal.hu oldalon igényelhetők.

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Meseautó

2024-04-06. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Musical.

Arács Napja

2024-04-06. 11.00 Arácsi Népház

Az értékek nyomában Arácson.

< 2023 >
január 30 - február 05
  • 30
    Nincsenek események
  • 31
    Nincsenek események
  • 01
    Nincsenek események
  • 02
    Nincsenek események
  • 03
    Nincsenek események
  • 04
    Nincsenek események
  • 05
    Nincsenek események

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004