Oldal kiválasztása

Új kulturális és gasztro központ a Balatonnál

Szerző: | 2022-06-15.

Új kulturális és gasztronómiai központtal gazdagodik a Balaton programkínálata. A Szigliget Várudvar június 17-19. között a Várudvar Fesztivállal indítja a nyári szezont, többek között olyan fellépőkkel, mint a Follow The Flow, a Carson Coma, a Fran Palermo, a Tudósok és a Honey Beast.

A fesztivált követően a nyár minden hétvégéje tartogat majd izgalmas élményeket: többek között lesz Tankcsapda, Zorán, Wellhello és Budapest Bár koncert, a Centrál Színház Házassági leckék 1. és 2. című előadásai Stohl Andrással, Kovács Patríciával, Balsai Mónival és Schmied Zoltánnal, valamint a Rezes Judit-Szabó Győző házaspár, Csányi Sándor, Pokorni Lia és Thuróczy Szabolcs önálló estjei. Mindezeket a Balaton egyik legszebb kilátása, egyetlen vára, kifinomult ízek és barátságos környezet teszi még emlékezetesebbé.

Június 17-19. között a Várudvar Fesztivállal indul a balatoni régió új kulturális és gasztronómiai központja, a Szigliget Várudvar nyári szezonja. A három nap alatt olyan együttesnek lépnek majd fel, mint a Follow The Flow, a Carson Coma, a Fran Palermo, a Tudósok vagy a Honey Beast. Aki jegyet vált az eseményre, belépést nyer vele a szigligeti várba és a szigligeti strandra egyaránt.

A fesztivált követően a Várudvar egész nyáron koncertekkel és szabadtéri színházi előadásokkal várja a kikapcsolódni vágyó közönséget. Akik zenei élvezetekre vágynak, azok a hazai kamara-, könnyű- és popzene legjobbjait láthatják majd. Többek között lesz Tankcsapda, Zorán, Wellhello és Budapest Bár, Kamarás Iván, László Boldizsár és Szekeres Adrien koncert, Szűcs Gabi, Falusi Mariann és Váczi Eszter Pop-Swing and Soul estje és „best of” Geszti Péter.

A koncertek mellett szabadtéri színház és szabadtéri mozi is gazdagítja a kínálatot. A Centrál Színház két előadása, a Házassági leckék 1. és 2. című egyszerre elgondolkodtató és szórakoztató előadásában olyan nagyszerű színészeket láthatunk a színpadon, mint Stohl András, Kovács Patrícia, Balsai Móni és Schmied Zoltán, de más színházak darabjai is láthatóak lesznek, mint például a Meseautó, az Egérfogó vagy A miniszter félrelép.

A Loveshake-ben a Rezes Judit-Szabó Győző házaspár lép fel, de megmutatják utánozhatatlan tehetségüket egyszemélyes produkcióikban Csányi Sándor, Thuróczy Szabolcs és Pokorny Lia is, de Hernádi Judit, Kern András, Dobó Kata és még sokan mások is fellépnek majd a színpadon.

A Várudvar gasztronómiai részlegén pedig olyan „éttermek” kínálatát ízlelheti meg a közönség, mint a Nem rossz süti by Rácz Jenő, a Buja Disznó(k) Bíró Lajossal, a Digó Pizza és a Costes, valamint egy „Pop up” stand, ahol hétről hétre más és más éttermek főznek.

Teljes program itt.

 

 

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Meseautó

2024-04-06. 19.00 Balatonfüred Kongresszusi Központ

Musical.

Arács Napja

2024-04-06. 11.00 Arácsi Népház

Az értékek nyomában Arácson.

< 2022 >
Június
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Hírek, Agora

Hírek

Agora

  • nemecsek2024-03-28 09.53AgoraSzerintem összekapcsolódik a fejekben, de aki gondolkodik azt is tudja, hogy vannak törvények amiket illene betartani. A varjak védett állatok,
  • Akkor én nem értem2024-03-27 18.33AgoraHogy ha annyira dübörög a turizmus (amire ugye azt mondták, hogy nem cél, hanem eszköz; csak tudnám, hogy mihez, mert
  • dühös füredi2024-03-23 20.42AgoraArra itt nincs pénz, csak ötcsillagos szállókra. Talán jún. után lesz. A feleségem egy hetes kabátját is összerondították, de a

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004