Hosszúasztal Piknik

2023-06-18. Veszprémvölgy - Kolostorok és Kertek

Hosszúasztal Piknik  –  Magyarország leghosszabb asztalánál!

A Veszprém Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programok sorában a Hosszúasztal Pikniken együtt ünnepelhetnek, egy asztalnál ülhetnek a Veszprém-Balaton régió szereplői ebben a különleges évben.
A Hosszúasztal Piknik egy több ezer fős közösségi esemény, amelyre még nem volt példa Veszprém és a régió történetében. A szervezők célja, hogy egy asztalhoz – egy akár több kilométer hosszúságú asztalhoz – ültessék a régió szereplőit, polgárait, és hogy a 2023-as programév félidejében közösen ünnepelhessék meg a sikereiket egy kötetlen és jó hangulatú közös piknik keretében.

A végeláthatatlan piknikasztalra mindenki felteheti a kedvenc harapnivalóját, amit aztán megoszthat az asztaltársaság többi tagjával is, így amellett, hogy igazán különleges és izgalmas ízkavalkádot élhetnek át a résztvevők, megismerhetjük a régiónk különböző pontjaira jellemző gasztronómiát is.

A rengeteg finomság mellett a jókedvet zsonglőrök, bűvészek, mutatványosok és zenészek fokozzák.

A nem mindennapi piknikre várják a VEB2023 EKF programhoz csatlakozott 116 régiós település és Veszprém város családjait, baráti társaságait, az EKF program megvalósításában közreműködő szervezeteket és mindenki mást is, aki részese szeretne lenni Magyarország eddigi legnagyobb piknikjének.

Bővebb információ:
https://veszprembalaton2023.hu/oldal/hosszuasztal-piknik

Regisztráció:
https://veb2023.typeform.com/ekfpiknik?typeform-source=veszprembalaton2023.hu

Kapcsolat:
balatonfured@veszprembalaton2023.hu

Tel: 06/205369978

 

További programok

Hozzászólások lezárva.