Próbaüzem az új mélygarázsban

A Huray utcában felépült Kongresszusi Központ nyilvános, felszín alatti automata díjfizető parkolója próbaüzem jelleggel már üzemel.

A 71-es útról megközelíthető 288 férőhelyes parkoló teljes egészében bekamerázott, kezelőszemélyzet nélkül, non-stop díjfizetési rendszerrel működik. A parkoló a piros, vagyis az 1-es díjövezetbe tartozik, 440 forint/óra a gépkocsik parkolási díja.

Jegyet az ismert típusú jegyautomatából lehet vásárolni, a bérletek a balatonfüredi 1-es díjövezetre vonatkozó szabályok szerint érvényesek.

Három gyalogos kijárattal van ellátva a parkoló, egy a Széchenyi útra vezet, egy liftes, akadálymentes illetve egy lépcsős pedig a kongresszusi központ főbejáratához.

A 6 darab elektromos gépjárműtöltő állomást jelenleg applikációval nem, kizárólag érintővel működteti az MVM MOBILITI Kft.

A próbaüzem ideje alatt a belső telefonos térerő és mobil internet térerő nem működik, mobilparkolás kizárólag a felszínen indítható, és egyéb, kisebb üzemzavarok is előfordulhatnak, ezeket az üzemeltetők igyekeznek minél hamarabb javítani – áll a Probio Zrt. tájékoztatójában.

Olvass tovább

Hozzászólások lezárva.