Oldal kiválasztása

Alfáktól – Omegáig

2024-06-01. 10.00
Gapa Terasz

Gyermeknevelés az alfa generáció korában: Családi nap és szakmai piknik a Gapa Terasz és Parkerdőben.

A digitális világban felnövő alfa generáció nevelése új kihívások elé állítja a szülőket és a pedagógusokat. A „Gyermeknevelésről közérthetően” családi és szakmai piknik, melyet 10.00 és 17.00 óra között rendez meg az EduTech Hungary Zrt. a Gapa Terasz és Parkerdőben, ezekre a kihívásokra fókuszál.

A rendezvény célja, hogy a pedagógusokat, szakembereket és a szülőket közös gondolkodásra bírja a digitális eszközök hatásairól, a mozgás, a beszéd, a szociális készségek, a mese, a fantázia, a táplálkozás fontosságáról. A jó gyakorlatokon keresztül a résztvevők megismerhetik a lehetséges megoldásokat egy családi egész napos program keretében. A szakmai programok mellett magyar vállalkozásoknak, szolgáltatóknak, gyártóknak is bemutatkozási lehetőségük lesz a témához kapcsolódó területen. Külön felnőtt és gyermekprogramokkal, valamint családi aktivitásokkal is készülnek a szervezők, hogy mindenki számára élvezetes legyen a nap.

A Gapa Terasz és Parkerdő nyugtató miliője ideális környezetet biztosít a nyílt párbeszédhez és a konstruktív gondolkodáshoz. Az Európai Union belül is kiemelt figyelmet kap a gyermekek digitális jólléte.

További információ és regisztráció itt.

Alfától Omegáig Hirdetés

 

Megosztás

További programok

Programok

Albina

2024-05-19. 18.00 Zsidó Kiválóságok Háza

Színházi előadás.

Hírek, Agora

Hírek

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004