Oldal kiválasztása

Indulnak a strandok

Szerző: | 2012-05-22.

Kinyitottak a város fizetős strandjai. A szokásosnál hetekkel előbb beköszöntő meleg miatt már eddig is látogatható volt az Esterházy és a Kisfaludy strand, június 1-től azonban teljes szolgáltatási körrel, felújítva, egyelőre a tavalyi árakon várják a látogatókat a fürdők.

 

Mindkét strandra egyelőre a tavalyi áron adják majd a belépőket, az Esterházy strandon a felnőttek 850-, a gyerekek 510 forintért fürödhetnek, a Kisfaludyn ugyanez 600-, illetve 380 forintba kerül. A Füred kártyával rendelkezők idén is 20 százalékos kedvezményt kapnak, a Kisfaludy strandra pedig a füredi lakosok ezúttal is 500 forintért válthatnak bérletet. Délután 18 órától egyik strandon sem kell belépőt fizetni.

– Mindegyik strandon elvégeztük a szükséges karbantartást, parkosítottunk, szépítettük a sétányokat, átnéztük a vizesblokkokat. Bővítettük a Kisfaludy strand homokos lídóját illetve megerősítjük ennek védőgátját, mert a sajátos áramlás itt tavaly gondot okozott. Az Esterházy strandon, igazodva az igényekhez, kiépítjük az élményfürdő árnyékoló rendszerét. A hagyományoknak megfelelően idén is lesznek programok a Kisfaludy strandon, júniusban kezdődnek a sporthétvégék, augusztus 20-án pedig a tervek szerint nagyszabású koncert lesz a strand területén – válaszolta a balatonfured.hu kérdésére Szeles Ákos, a Probio Zrt. munkatársa.

Újdonság még, hogy a város megállapodást kötött a Paksi Atomerőművel, így a Kisfaludy strandnál, amikor szükséges megnyitják a jelenleg lezárt füves területet, amelyen akár hatszáz autó is parkolhat. – Ezzel reményeink szerint megoldjuk a főszezonban olykor tapasztalható parkolási gondokat. A parkolás itt továbbra is ingyenes lesz, a rendőrség ígérete szerint külön figyeli majd a területet – mondta Szeles Ákos.

A füredi strandokon június közepéig biztosan a tavalyi árakon adják a belépőket, arról még nincs döntés, hogy a főszezonban lesz-e áremelés.

A balatonfured.hu oldal megtalálható a Facebookon is, klikkeljen ide, lájkoljon minket, így új híreinkről azonnal értesülhet!

balatonfured.hu

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

Hírek, Agora

Hírek

Adj vért Balatonfüreden!

Az ország hét városában véradási akciót tartanak szeptember utolsó hétvégéjén. Balatonfüred az egyik helyszín.

Közel ezren tekertek

A zord időjárás ellenére a BalatonFondón közel ezren indultak el.

Mert ha elindul a vonat...

2024.09.26.

Biztos nem Belgrádba ment a kérdéses járat... Akkor nem, hogy 32 percet késett volna, hanem 32 perccel előbb érkezett volna…

MÁV

2024.09.25.

A 32 perc az még csak lóf... sem. Ez tényleg így van. Bármit csak akkor lehet szóvá tenni, ha 120…

soha többet vonat!!!

2024.09.25.

Több éve vonatoztam utoljára és hétfőn egy világ dőlt össze bennem! a 13,05-ös tapolcai vonat 32 perces késéssel indult Füredről,és…

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hirdetés

anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bmw
Mvm Cmyk Emblem Mg
Szerencsejáték Zrt
Bahart