Oldal kiválasztása

Vacsoraszínház Füreden – Humorral anyaságról, apaságról

Szerző: | 2023-06-23.

Két vacsorával egybekötött színházi este, 2x4 fantasztikus színész. Az anyaságot és az apaságot könnyed humoros formában bemutató Anyád kínja, illetve Apád füle című előadások az Orfeum előadásában a Hotel Annabellában láthatók.

 A vacsoraszínházi előadás műfajteremtő szórakoztatási forma, amely jelentős népszerűségnek örvend, hiszen ezeken az unikális estéken a nézők azon túl, hogy az időjárás viszontagságaitól függetlenül nevethetnek, sírhatnak, vagy éppen izgulhatnak végig egy előadást, nyugodt beszélgetés közben egy kellemes vacsorát is elkölthetnek a műsor szüneteiben.

Július 21-én az Anyád kínjában Haumann Petra, Horváth Lili, Kisfalvi Krisztina és Oszter Alexandra tabuk nélkül mesélnek és énekelnek az anyaság rejtelmeiről, míg másnap az Apád füle című esten Adorjáni Bálint, Elek Ferenc, Fenyő Iván és Nagy Sándor fergeteges játékkal nevettetik majd a nézőket.

Az Orfeum 13 éve ad vacsoraszínházi esteket, ahol a kultúra és a gasztronómia különleges egyedével speciális élményt nyújtanak a közönségnek. Ezúttal a színház és a kellemes balatoni nyári esték kedvelőit egy különleges kombinációra – vacsoraszínházi piknikre invitálják Balatonfüreden, az Annabella Hotel teraszán.

Akik mindkét előadáson részt vesznek kedvezményesen válthatnak jegyet. A balatonfüredi és csopaki állandó lakosoknak valamint nyaralótulajdonosoknak 10 százalék kedvezményt biztosítanak a szervezők.

Jegyek itt válthatók.

 

 

Megosztás

Ne maradjon le a város legfontosabb híreiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön első kézből Balatonfüred híreiről!

Olvass tovább

Programok

DumaFüred

2024-07-19-28. Balaton Szabadidő Központ

Humoristák estjei.

Charlie 77

2024-07-15. 20.30 Balaton Szabadidő Központ

Koncert.

Hírek, Agora

Hírek

Udvarmozi

Szabadtéri vetítések az Arácsi Tájházban Tímár Péter filmjeiből.

Hirdetés

anigifwpbradafaloda
anigifwpmozi
Wow Banner Fekvo Szoveg V2 2
Bahart
image004